Categories: Sport

TENIS DE CÂMP. Transylvania Open, la Cluj Napoca, în octombrie

Ediţia a doua a turneului feminin de tenis Transylvania Open, de cate­go­ria WTA 250, va avea loc în perioada 8-16 octombrie, au anunţat, orga­niza­torii. Meciurile se vor juca indoor, pe hard, în BT Arena, şi vor debuta cu două zile de calificări.

Premii de 275.000 de dolari
„Cluj-Napoca a fost anul trecut sin­gurul oraş din Europa cu două turnee WTA: Winners Open şi Transylvania Open. Amândouă au fost competiţii care s-au bucurat de un real succes. Am primit multe aprecieri din partea oficialilor WTA şi vom merge în conti­nuare cu Transylvania Open. Este un turneu care, cu siguranţă, va deveni o tradiţie şi care are toate şansele să crească. Anul acesta vom avea o nouă competiţie puternică indoor, cu ju­cătoare de top şi cu miză mare”, a de­clarat directorul turneului Transylvania Open, Patrick Ciorcilă.
Datele de desfășurare a turneului de la Cluj Napoca au fost stabilite de oficialii WTA şi au fost făcute publice de curând. Afişarea calendarului pen­tru a doua parte a anului a fost de­calată din cauza evenimentelor din Ucraina, care au influenţat locurile de desfăşurare ale unor turnee.
Prima ediţie a Transylvania Open a în­semnat un turneu de tenis cu meciuri surprinzătoare, ce a adunat la Cluj campioane de top 100 mondial şi două câştigătoare de Grand Slam: Simona Halep şi Emma Răducanu. Miza fost una uriaşă: la turneul de tenis din Cluj s-a de­cis ultimul loc de la Turneul Campioa­ne­lor, câştigat de cea care a obţinut trofeul Transylvania Open, estoniana Anett Kontaveit.
În cadrul turneului Transylvania Open WTA 250, din octombrie 2022, vor con­cura 32 de jucătoare la simplu şi 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA (pentru cam­pioană) şi pre­mii de în valoare de 275.000 de dolari.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago