Categories: Actualitate

Teliucu Inferior: invitaţie la sărbătoare

Magdalena Şerban

Fie că e vorba de darurile lui Moş Crăciun sau de colindele care fac sufletele să vibreze, aducând un strop de fericire în fiecare casă în care sunt bine primite, administraţia publică din Teliucu Inferior le-a luat în calcul pe toate.

„Nu avem cum să nu marcăm momentul unic al sărbătorilor de iarnă. Vom oferi 250 de pachete copiilor până la clasa a VIII-a. În 20 decembrie, ei ne vor încânta cu o serbare ce se va ţine la căminul cultural din satul principal, iar drept răsplată din partea Consiliului Local, în cadrul evenimentului, vor primi aceste daruri. Moş Crăciun poate că nu reuşeşte să ajungă la fiecare casă, aşa că ne bucurăm să îi răsfăţăm măcar cu puţin. E o lume nedreaptă, în care deşi cu toţii merită fericire, unii copii uită să râdă, din pricina greutăţilor şi neajunsurilor care le apasă pe umeri mult prea devreme. În fiecare an am avut acţiuni de acest gen şi pe care, cât suntem noi la primărie, le vom continua”, a arătat Daniel Pupeză (foto), primarul comunei Teliucu Inferior.
Acesta a mai anunţat că în 22 decembrie, de la ora 17, cine doreşte să participe la Seara de colinde, o poate face, indiferent că e localnic, fiu al satului sau pur şi simplu musafir. „Printre invitaţii care vor urca pe scena căminului cultural îi amintesc pe preotul Marian Mărcuş, interpreţii Mariana Suciu, Alin Ienciu, Viorica Brânduşan etc. Sunt doar câteva nume îndrăgite care vor duce mai departe datina străbună, printr-un program artistic ce vă este dedicat. Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de marea sărbătoare a creştinătăţii!”, a încheiat primarul.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago