Categories: Actualitate

Legiştii au făcut lumină într-un caz ce părea o crimă

Maximilian Gânju

Medicii legişti au făcut lumină într-un caz de moarte suspectă, iar ceea ce arăta ca o crimă s-a dovedit că este de fapt moarte naturală. Poliţiştii hunedoreni fac cercetări pentru a stabili cu exactitate dacă este totuşi vorba şi de o infracţiune.

Doi bărbaţi s-au ciondănit la birtul din Dâncu Mare, iar unul dintre ei a fost găsit fără suflare, câteva ore mai târziu, pe o uliţă din satul respectiv. Pentru că victima, de 62 de ani, de loc din Călan, avea o lovitură la cap şi părea un caz de omor, poliţiştii au demarat imediat cercetările şi au ajuns la cel ce era suspect, un localnic de 54 de ani, pe care l-au reţinut şi dus la audieri. Poliţiştii din Orăştie au fost sesizaţi despre acest incident prin numărul de urgenţă 112, după ce victima a fost observată, vineri noaptea, căzută la pământ, în stare de inconştienţă.
„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 62 de ani, din oraşul Călan, care ar fi avut un conflict cu un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, la barul din sat“, a informat Carla Strujan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Câteva ore mai târziu, cauzele decesului au fost stabilite de medicii legişti, în urma efectuării necropsiei, iar verdictul a fost că bărbatul a decedat din cauze naturale. ”În urma rezultatelor necropsiei cu privire la moartea suspectă a bărbatului în vârstă de 62 de ani găsit (…) în stare de inconştienţă, în localitatea Dâncu Mare, comuna Mărtineşti, s-a stabilit că decesul a survenit din cauze naturale (infarct miocardic), nefiind suspiciuni de comitere a nici unei infracţiuni”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţene.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago