Tânărul care a montat o ”pisicuţă” pe bancomat, arestat la Deva

Iniţial, tânărul de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost lăsat sub control judiciar pe durata cercetărilor deşi procurorii Par­che­tu­lui de pe lângă Judecătoria Petroşani au cerut arestarea preventivă.
Nicolae Gogoaşă este acuzat că a montat o ”pisicuţă” pe un bancomat din Vulcan, reuşind astfel să fure 150 de lei, suma pe care vrut să o retragă un localnic. Vul­că­neanul a derulat operaţiunea de retragere însă nu a primit şi banii, astfel că a reclamat incidentul. După vizionarea imaginilor sur­prinse de camerele video ale aparatului, s-a descoperit că hunedoreanul montase în prealabil dispozitivul pe fanta de eliberare a numerarului, iar după ce victima a plecat, a luat banii.
Dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, iar procurorii de aici au cerut la rândul lor înlocuirea măsurii preven­tive a controlului judiciar cu măsura arestării preventive, aceştia arătând că Gogoaşă a comis şi alte infracţiuni de furt pe parcursul anului trecut. Prin urmare, Judecătoria Deva l-a arestat preventiv pentru săvârşirea infrac­ţiunii de furt calificat. Acesta a contestat so­luţia. (M. Gânju)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.