„Pisicuţă” montată pe un bancomat din Vulcan

Cel care a montat dispozitivul de reţinere a banilor a fost surprins de camerele de su­praveghere, astfel că a fost imediat iden­tificat şi prins de poliţişti. Reuşise să fure 150 de lei.
„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Vulcan, cu sprijinul ofiţerilor Serviciului In­ves­tigaţii Criminale Hunedoara, au reuşit identificarea unui tânăr de 26 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la care au stabilit că, în data de 09.01.2021, prin lipirea unui dispozitiv pe fanta de eliberare a banilor la un ATM amplasat pe raza muni­cipiul Vulcan, a sustras 150 de lei (sumă care nu a putut fi ridicată de către persoana vătămată care a solicitat eliberarea)”, a informat IPJ Hunedoara.
Poliţiştii l-au dus la arest pe suspect, după ce pe numele său au emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere. Procurorii Parchetului de pe lângă Ju­de­cătoria Petroşani cer arestarea preventivă a tânărului, iar poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii sale activităţi in­fracţionale. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.