Categories: Actualitate

Tâlharul din Deva care ataca şi jefuia vârstnici a fost arestat

Maximilian Gânju

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au organizat o acţiune în urma căreia l-au prins Daniel Juchi de 22 de ani, din Deva, bănuit că a comis o infracţiune de tâlhărie calificată, împreună cu un alt tânăr de 23 de ani, tot din Deva.
Poliţiştii spun că în seara zilei de 13 iunie, în jurul orei 21.30, cei doi au urmărit un bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiu, până la scara blocului în care locuieşte, după care Juchi l-a lovit în faţă şi i-a smuls o legătură de chei şi borseta în care avea 700 de lei, actele de identitate, carduri bancare şi un telefon mobil.
În urma cercetărilor şi unor percheziţii domiciliare, poliţiştii au stabilit că Daniel Juchi, împreună cu un minor de 15 ani, din municipiul Hunedoara, a mai comis o faptă de tâlhărie calificată, în cursul nopţii de 18/19 iunie. Cei doi au operat aproape la fel ca în primul caz. Au urmărit un devean pe aleea din faţa blocului în care acesta locuieşte şi l-au deposedat, prin violenţă, de o borsetă în care avea două telefoane mobile şi o pereche de ochelari de vedere. Ca urmare, Daniel Juchi a fost arestat preventiv de Judecătoria Deva.
Poliţiştii hunedoreni au efectuat o percheziţie domiciliară şi la locuinţa unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Hunedoara, bănuit şi acesta de tâlhărie. Anchetatorii au stabilit că suspectul şi-a atacat victima pe o stradă din Hunedoara. Suspectul i-a cerut telefonul şi pentru că persoana vătămată a refuzat să i-l dea, a fost lovită cu pumnii în zona feţei, după care i-a fost luat telefonul, iar autorul a fugit. Suspectul a fost reţinut, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională a tânărului.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

13 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

13 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

13 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

13 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

13 ore ago