Tâlharul din Deva care ataca şi jefuia vârstnici a fost arestat

Maximilian Gânju

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Deva au organizat o acţiune în urma căreia l-au prins Daniel Juchi de 22 de ani, din Deva, bănuit că a comis o infracţiune de tâlhărie calificată, împreună cu un alt tânăr de 23 de ani, tot din Deva.
Poliţiştii spun că în seara zilei de 13 iunie, în jurul orei 21.30, cei doi au urmărit un bărbat în vârstă de 74 de ani, din municipiu, până la scara blocului în care locuieşte, după care Juchi l-a lovit în faţă şi i-a smuls o legătură de chei şi borseta în care avea 700 de lei, actele de identitate, carduri bancare şi un telefon mobil.
În urma cercetărilor şi unor percheziţii domiciliare, poliţiştii au stabilit că Daniel Juchi, împreună cu un minor de 15 ani, din municipiul Hunedoara, a mai comis o faptă de tâlhărie calificată, în cursul nopţii de 18/19 iunie. Cei doi au operat aproape la fel ca în primul caz. Au urmărit un devean pe aleea din faţa blocului în care acesta locuieşte şi l-au deposedat, prin violenţă, de o borsetă în care avea două telefoane mobile şi o pereche de ochelari de vedere. Ca urmare, Daniel Juchi a fost arestat preventiv de Judecătoria Deva.
Poliţiştii hunedoreni au efectuat o percheziţie domiciliară şi la locuinţa unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Hunedoara, bănuit şi acesta de tâlhărie. Anchetatorii au stabilit că suspectul şi-a atacat victima pe o stradă din Hunedoara. Suspectul i-a cerut telefonul şi pentru că persoana vătămată a refuzat să i-l dea, a fost lovită cu pumnii în zona feţei, după care i-a fost luat telefonul, iar autorul a fugit. Suspectul a fost reţinut, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională a tânărului.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.