Categories: Actualitate

Peste şase ani de puşcărie, pentru dublă tâlhărie

Deveanul de 22 de ani care a urmărit şi bătut un bătrân de 74 de ani, pentru a-l tâlhări, a fost condamnat de judecători. Tânărul va sta aproape şapte ani după gratii, au decis magistraţii.

Daniel Juchi, aflat în Penitenciarul Aiud, a fost condamnat de Judecătoria Deva la câte 3 ani de închisoare, pentru două infracţiuni de tâlhărie calificată. Magistraţii au adăugat sporul obligatoriu, stabilind astfel pedeapsa finală de patru ani de detenţie. Pentru că mai avea o condamnare cu suspendare, judecătorii au dispus revocarea suspendării sub supraveghere, astfel încât, în final, Juchi va executa pedeapsa de şase ani şi 11 luni de închisoare. Tânărul a acţionat alături de un complice, un minor de 15 ani, din Deva, iar judecătorii au decis în cazul acestuia o măsură educativă pe o perioadă de două luni. Sentinţa Judecătoriei Deva nu este definitivă.
Tâlharul a fost prins în urma unei acţiuni în forţă a poliţiştilor deveni. Aceştia au stabilit că Juchi a urmărit un bărbat în vârstă de 74 de ani, din Deva, până la scara blocului în care locuieşte, după care l-a lovit în faţă şi i-a smuls o legătură de chei şi borseta în care avea 700 de lei, actele de identitate, carduri bancare şi un telefon mobil. În al doilea caz, Juchi a urmărit un devean pe aleea din faţa blocului în care acesta locuieşte şi l-a deposedat, prin violenţă, de o borsetă în care avea două telefoane mobile şi o pereche de ochelari de vedere. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Prea putin,pedepsele pentru tâlharie, violuri,crime,corupție, trebuie înăsprite,și pentru diferite fapte, trebuie sa se cumuleze anii de detenție, fără eliberare condiționată și recurs compensatoriu.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

14 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

14 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

14 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

14 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

14 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

14 ore ago