Categories: EvenimentFlash

Tâlhar pus pe fugă de vânzătoare

Nicoleta Popa

Un tânăr de 23 de ani, student la Universitatea din Petroşani, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru tentativă de tâlhărie în formă calificată. Marius Benghea a intrat într-un magazin ABC non-stop din municipiu şi a ameninţat-o pe vânzătoare cu un cuţit să îi dea toţi banii din încasări. Bărbatul avea faţa acoperită cu un fular şi fes pe cap.

Speriat de camerele de supraveghere
„Studentul a intrat ca un simplu client şi i-a cerut vânzătoarei un pachet de ţigări. În momentul în care femeia s-a întors spre raft, băiatul s-a strecurat după tejghea şi, sub ameninţarea unui cuţit, i-a cerut toţi banii. Vânzătoarea i-a spus că sunt camere de supraveghere peste tot, iar acesta s-a speriat şi a fugit, fără să mai ia ceva din magazin”, a declarat comisarul Titel Brăgaru, şeful Poliţiei municipiului Petroşani.
Vânzătoarea şi-a anunţat imediat patroana, care, la rândul ei, a sunat la 112. În scurt timp, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe tâlhar, identificându-l cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. Pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru tentativă de tâlhărie.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

2 ore ago