Sport

TAEKWON-DO. Lupii… din Deva, pe podium la Tg. Mureș

Clubul devean de Taekwon-do „Lupii Deva” a participat recent la întrecerile naționale de la Tg. Mureș cu 18 spor­tivi pregătiți.
S-a evidențiat prin calitatea evolu­țiilor și prin numărul mare de medalii cu­cerite, Mario Procopiuc care a cucerit două medalii de aur în probele de Tull individual și la spargeri forță, o medalie de argint la echipe, în proba de spargeri forță și una de bronz la luptă, categoria 14 ani. Alături de el a fost Geanina Procopciu, cu locul I cucerit la proba de spargeri forță și un loc II în proba de Tull, Bianca Ciobanu, locul I la spargeri forță, Lucas Simoc, locul I la spargeri forță și un loc II cu echipa la spargeri forță. Darius Dumitru are de acum în pal­ma­res un loc I la spargeri forță și două locuri II la tehnici speciale și la echipe spargeri forță, Vlad Oloșutean a urcat pe podiumul de premiere clasându-se pe locul II în proba de luptă și la echipe spargeri forță, Vlad Mureșan a luat locul II la proba pe echipe spargeri forță ală­turi de Ianis Topor și Andrei Minoiu. La feminin, să notăm că Timea Topor s-a cla­sat pe locul III la tehnici speciale, Larisa Căpitănescu locul III la Tull indi­vidual, iar Ailyn Fântână a câștigat locul III în probele de luptă și la tehnici spe­ciale. Au mai evoluat în competiția de la TG. Mureș și Antoniu Popa, Anastasia Stanciu, Andrei Ciobanu și Denis Soman.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Când pisica nu-i a­casă, șoarecii joacă pe masă! Situația este întâlnită într-o localitate din su­dul…

19 ore ago

Bulina albă

Mathias Popescu (14 ani), sportiv din comuna Baru Mare, legitimat la un club din Petroșani…

19 ore ago

Bulina neagră

Adrian P., recidivist minor din Petrila Pentru că a fost condamnat la 4 ani de…

19 ore ago

Sute de apeluri la dispeceratul de iarnă al Consiliului Județean

Zeci de utilaje au intervenit în wee­k­end pentru deszăpezirea drumurilor ju­dețene, în urma căderilor masive…

19 ore ago

Susțin performanța!

Peste 1.000 de elevi și dascăli vor ajunge în acest an în județul nostru, la…

19 ore ago