„Susţin realizarea unui heliport la spitalul municipal”

Candidatul PP-DD la funcţia de deputat pe Colegiul Hunedoara, Robert Muzsic (foto), susţine realizarea unui heliport la spitalul municipal din Hunedoara. Membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului municipal din Hunedoara, dar şi consilier local din partea PP-DD, Robert Muzsic susţine că o asemenea investiţie este extrem de necesară aici.

Proiect în consiliul local

„Consider că un heliport este mai mult decât necesar la spitalul nostru. Am înţeles de la piloţii care veneau cu elicoptere să ia bolnavi de aici că erau nevoiţi să aterizeze pe stadion. Dacă se întâmpla să aibă loc în acele momente un meci de forbal, trebuia întrerupt jocul. Era vorba de minute, care contează foarte mult, atunci când bolnavii se luptă pentru viaţa lor. Nu îţi permiţi să pierzi timpul. De aceea, e nevoie de un heliport la spital”, a declarat Robert Muzsic, candidatul PP-DD la postul de deputat, în Colegiul Hunedoara.
Muzsic cunoaşte, fiind şi consilier local, problemele cu care se confruntă hunedorenii. De aceea, va susţine în Consiliul Local Hunedoara o asemenea investiţie. „Voi milita pentru construirea heliportului la spital. Vom vedea ce bani are primăria şi cu ce are unitatea medicală, pentru a realiza, în cel mai scurt timp, acest lucru. Viaţa oamenilor depinde de secunde, uneori. Pot fi salvate multe vieţi, dacă avem un heliport, de aceea, cred că este o urgenţă pentru noi, să aprobăm un proiect de hotărâre în consiliu local pentru asta”, a adăugat Muzsic.

Un gând despre „„Susţin realizarea unui heliport la spitalul municipal””

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.