Ce planuri are Robert Muzsic pentru dezvoltarea municipiului de pe Cerna?

Oana Mihnea

Consilierul local de la Hunedoara Robert Muzsic (foto), are în plan mai multe proiecte de dezvoltare pentru municipiu. Acesta este convins că Hunedoara poate deveni un important reper turistic şi s-a gândit la o serie de facilităţi pentru atragerea investitorilor.
Robert Muzsic are la activ două mandate de consilier local la Călan, iar în prezent este consilier local la Hunedoara. Realizarea unui heliport la Spitalul Municipal „Dr. Al. Simionescu“ este cel mai important proiect iniţiat de Robert Muzsic în mandatul său de ales local. „Am venit cu această iniţiativă ţinând cont de numărul mare de solicitări pentru transportul pacienţilor la spitale din Timişoara sau Cluj-Napoca. Până acum, elicopterul SMURD ateriza pe stadion sau în alte locuri, ceea ce însemna o pierdere de timp preţios pentru bolnavii în stare gravă. Consider că dacă acest heliport va salva o singură viaţă, investiţia se justifică“, a precizat Robert Muzsic.

Turism, locuri de muncă şi performanţă sportivă
Şi proiectele de viitor ale alesului local sunt demne de luat în considerare şi extrem de necesare comunităţii. „Îmi doresc să candidez la Hunedoara pentru un nou mandat de consilier local. Vreau să înfiinţez un Club Sportiv Municipal, unde să fie incluse mai multe sporturi, ca fotbal, atletism, handbal etc. În acest moment, riscăm ca sportivi care au terminat junioratul şi nu sunt înscrişi într-un club sportiv să fie nevoiţi să plece în alte oraşe. Vreau să îi ţinem în municipiul Hunedoara şi, de asemenea, să atragem fonduri europene pentru refacerea bazelor sportive. Mă gândesc să mă implic şi într-un proiect pentru dezvoltarea turistică a municipiului Hunedoara. Pe turiştii care vin să viziteze castelul trebuie să îi ţinem mai mult în municipiu, să le oferim alternative. Un circuit turistic care să cuprindă Castelul Corvinilor-Grădina Zoologică-pietonala ar fi foarte benefic. Nu în ultimul rând, doresc să implementez un proiect de hotărâre în consiliul local prin care să fie acordate pachete de facilităţi pentru cei care vin să investească aici şi să creeze noi locuri de muncă. Spre exemplu, în funcţie de numărul locurilor de muncă create, să le acordăm facilităţi, terenuri gratuite, scutire de la plata impozitelor şi taxelor locale sau utilităţi până la poarta fabricii. În acest fel, creşte nivelul de trai şi de cumpărare în municipiu şi scade rata şomajului“, a adăugat Robert Muzsic, consilier local Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Are planuri de alte incompatibilitati, alte posturi suspuse si caldute pentru nevasta lui, un lingau politic ce face traseism politic.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

19 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

19 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

19 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

19 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

19 ore ago