Categories: Stiri

Ştiri – 6.06.2009

Finala Cupei, faza judeţeană
Lidera Ligii a IV-a, Retezatul Haţeg şi ocupanta locului 12, Agro Company Băcia se vor duela, azi, de la ora 18.00, pe Stadionul „Cetate” din Deva, în finala Cupei României, faza judeţeană. Ambele combatante îşi doresc trofeul pus în joc, deşi au ambiţii diferite. Campioana Retezatul Haţeg ţinteşte trofeul, pentru a realiza eventul, iar Agro Băcia vrea să-şi spele păcatele, prin câştigarea Cupei României pentru parcursul mai puţin fast din campionat.  „Ne dorim să câştigăm Cupa României, dar mai important este să învingem în meciul de baraj, pentru promovarea în Liga a III-a“, a spus antrenorul haţeganilor, Flavius Itul. „Vrem să ducem Cupa la Băcia. Ar fi un cadou ideal pentru locuitorii comunei“, a decarat tehnicianul Băciei, Iosif Marcu. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Deva, formată din Florin Anca – la centru, ajutat la cele două tuşe de Cristian Petrean şi Aurelian Băleanu. Observator de joc va fi preşedintele AJF Hunedoara, profesorul Mircea Sîrbu. Intrarea spectatorilor este liberă.

Amendaţi pentru înjurături
O femeie de 76 de ani a sesizat prin apelul de urgenţă 112, că doi tineri o înjură. O echipă mixtă formată din poliţişti şi jandarmi i-au identificat în scurt timp pe tinerii respectivi, sancţionându-i cu 500 de lei. Totul s-a petrecut pe strada Ion Creangă, din municipiul Deva. Tinerii erau sub influenţa băuturilor alcoolice. (A. Năstase)

Nu aveau acoperire în cont
Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor Deva au soluţionat dosarul penal în care sunt implicaţi doi reprezentanţi ai unei societăţi comerciale din Sibiu, trimiţându-i pe cei doi în judecată. Aceştia sunt cercetaţi penal pentru emitere de filă cec fără a avea toate elementele cerute de lege şi fără disponibilul necesar în cont. Concret, poliţiştii au stabilit că suspecţii, în cursul anului 2008, au încheiat cu rea credinţă un contract privind comercializarea de deşeuri reciclabile cu o firmă din Deva, însuşindu-şi în interes personal produse în valoare de 81.000 lei. (A. Năstase)

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

15 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

15 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

15 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

15 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

15 ore ago