Categories: Eveniment

Sofia Vicoveanca nu a ajuns la înmormântarea fratelui său

Carmen Cosman

Fratele Sofiei Vicoveanca (foto) a suferit, ani de zile, de mai multe boli grave, iar acum s-a stins singur în apartamentul din localitatea Iscroni – Aninoasa. Cel care a descoperit corpul neînsufleţit al acestuia, în apartamentul de pe strada Bujorului din Iscroni, a fost finul său, Paul David.
În vârstă de 58 de ani, acesta suferea de mai multe boli grave, iar cele mai afectate organe erau inima şi ficatul. Autopsia a stabilit că bărbatul s-a stins în urma unei comoţii cerebrale şi nimeni nu a putut chema salvarea sau să-i aprindă o lumânare în ultimele clipe de viaţă, soţia şi copiii fiind plecaţi, la muncă, în Italia. „În 12 mai, l-am găsit decedat în apartamentul său. A fost un om deosebit. A venit în Valea Jiului în anul 1978, din Moldova, în urma unei acţiuni de recrutare pentru personalul necesar în minele de cărbune. A lucrat, până la pensionare, ca miner la Mina Aninoasa”, a declarat Paul David, finul lui Fusa Constantin.
Fratele celebrei interprete a fost înmormântat sâmbătă, dar din cauza concertelor, Sofia Vicoveanca nu a putut ajunge în Valea Jiului. L-au condus pe ultimul drum soţia, fata şi cei doi băieţi ai acestuia, care urmează să se întoarcă în aceste zile în Italia.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Moartea e un abis, în care deşi ştim că trebuie să pătrundem cu toţii, de câte ori intră acolo cineva drag şi apropiat, în noi, cei rămaşi pe marginea prăpastiei, se sfâşie sufletul de teamă, jale, disperare. Toate raţionamentele se sfârşesc la acest mal şi-ţi vine doar să strigi după un ajutor, care nu poate veni de nicăieri. Singura salvare, singura mângâiere ar putea fi credinţa, dar cineva care n-are nici lumânarea asta în mână, acela pur şi simplu poate să înnebunească la gândul nopţii veşnice.
    Henryk Sienkiewicz

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

9 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

9 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

9 ore ago