Categories: Actualitate

Social-democraţii hunedoreni se pregătesc de Congres

Social-democraţii hunedoreni s-au reunit, ieri, într-o conferinţă extraordinară, pentru a aproba succesiunea pe listele de consilieri locali şi judeţeni pentru alegerile din 10 iunie. De asemenea, liderul organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD, Laurenţiu Nistor (foto), a declarat că tot ieri, s-au aprobat cei 31 de candidaţi de primari ai social-democraţilor din judeţ. La Haţeg şi Petrila, atât PSD, cât şi PNL vor merge cu candidaţi proprii.

„Am avut probleme în câteva localităţi, unde nu s-au înţeles cu listele pentru consiliile locale. Este vorba de Petroşani, Petrila şi Uricani, dar conducerile judeţene ale USL au intervenit acolo, şi s-au rezolvat situaţiile”, a declarat deputatul Laurenţiu Nistor. „De asemenea, am stabilit şi delegaţii pentru Congresul din 7 aprilie şi participanţii la marele miting, care va fi organizat atunci, de către cele trei partide care formează USL. Din judeţul nostru, vor participa 45 de delegaţi ai PSD la Congres. Acolo vor fi prezentaţi candidaţii la consiliile judeţene şi la primăriile de judeţ”, a adăugat Nistor. Potrivit acestuia, validarea candidaţilor pentru listele de aleşi locali se va face la sfârşitul acestei luni. (S. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • A inceput Ciolaniada electorala PSD-ista (baroniada locala),PSD flamanda dupa ciolanul matusi Tamara (Adrian Nastase)cand au fost ei la guvernare in perioada 2000-2004 nu au facut nimic (doar pentru ei baroniada locala condusa de Adrian Nastase)si atunci nu era nici criza mondiala.

  • Ma gindesc de pe acum , cit de minunat va fi congresul si mitingul electoral de la Bucuresti, unde uslasii vor urca triumfal pe scena cu "Foaieverde & comp" care vor reprezenta "NOUA CLASA POLITICA" a partidului!!!!
    Acesta este suflul nou adus in politica de USL(tradatorii din aripa guvernamentala-mult hulita in ultimii 4 ani, puteau fi si uneperisti)!!!
    Si bineinteles cei care pina acum sperau un loc pe listele de alegatori se vor retrage (asemeni greilor din guvernul PDL)si vor aclama frenetic FOAIEVERDE- FOAIEVERDE-FOAIEVERDE !!!!! Pentru ca ei vor asigura cert succesul electoral al "NOII GENERATII DE POLITICIENI" !!
    Bravooooo domnule Nistor !!!!
    Abia acum am inteles care este valoarea suprema a Politicianului USELIST- TRADAREA!!!
    In schimb nu mai stim care este sintagma originala:
    -iubim tradarea si urim pe tradatori sau
    -iubim tradatorii si urim tradarea ????
    Dar de fapt la Siomus merg ambele variante, voturile sa iasa !!??
    In rest PROSTII(alegatorii) nu vor decit : PIINE SI CIRC ! Si domnia voastra le oferiti pe ambele , amindoua !!!
    "Multumim din inima partidului" - spunea , mai deunazi un cintec, pe care il cintam din strafundul nostru. Acum mai cautam ceva pe acolo (in strafund si nu dam decit de ....rahat).
    Sa fiti iubit ...!!!!

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

o zi ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

o zi ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

o zi ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

o zi ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

o zi ago