Şoc printre aleşii judeţeni care au plecat din PP-DD: Traseiştii, daţi afară din partid

02 Marian Muntean PPDD (1)Comitetul Naţional Executiv al PP-DD l-a validat pe Dan Diaconescu drept candidatul oficial al partidului, la alegerile prezidenţiale, semnăturile necesare, pentru susţinerea acestuia, urmând să fie depuse la BEC, în 22 septembrie, conform unui comunicat transmis, ieri, de formaţiunea politică.
Organizaţia judeţeană Hunedoara a PP-DD este printre primele din ţară, la strângerea de semnături, susţine Marian Muntean (foto), liderul formaţiunii lui Dan Diaconescu în judeţ. „PP-DD a strâns deja, la nivelul întregii ţări, peste un milion de semnături necesare susţinerii candidaturii lui Dan Diaconescu“, acestea urmând să fie depuse la BEC în data de 22 septembrie.
Preşedintele PP-DD Hunedoara, Marian Muntean, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că la Comitetul Naţional Executiv s-a pus în discuţie ruperea protocolului avut cu PSD. „Acest protocol ne destabilizează partidul. Situaţia cu ordonanţa traseiştilor ne-a afectat cel mai mult pe noi. Însă, cei care au plecat din PP-DD îşi vor pierde mandatele, deoarece ei au fost excluşi din partid, înainte să facă acest pas”, a declarat Muntean. Totodată, Marian Muntean a fost reconfirmat în funcţia de preşedinte al PP-DD Hunedoara, după ce în urmă cu câteva luni fusese dat afară din partid, însă conducerea a revenit asupra deciziei la câteva zile după. (S.Popa)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.