Potrivit liderului judeţean al acestui partid. „În judeţul Hunedoara, PP-DD va face alianţă cu poporul”

 05 marian muntean Sorina Popa

Lumea politică din ţară a luat-o razna. Asta, pentru că, ieri, liderul PP-DD, Dan Diaconescu a decis să se alieze cu PSD, după ce l-a atacat de câte ori a putut pe premierul Victor Ponta.

Contract de urgenţă
Astfel, Dan Diaconescu a declarat, ieri, că îi roagă pe toţi acei oameni care conduc partide să vină alături de el, pentru a face alianţa anti-Băsescu, şi a precizat că discuţiile cu PSD au vizat o înţelegere punctuală, la Teleorman.
„Îi rog pe ceilalţi oameni care conduc partide, indiferent de orientarea politică, să vină alături de mine, să mă asculte şi să facem ce i-am mai rugat în anii trecuţi, în lunile trecute, să facem alianţa anti-Băsescu. Cred că această înţelegere, această colaborare, acest protocol, contract trebuie făcut de urgenţă, având în vedere ce se întâmplă pe scena politică românească“, a spus Diaconescu. El a mai menţionat că aşteaptă în special un răspuns de la PNL.
Despre discuţiile dintre PP-DD şi PSD, Dan Diaconescu a declarat că acestea au avut loc între secretarul general al partidului, Liviu Neagu, şi vicepremierul Liviu Dragnea, pe susţinerea la nivel local, punctual, în Teleorman.
„PP-DD hotărăşte soarta administraţiei locale, sunt 34 de judeţe unde nu se pot face majorităţi, în acest moment, după ruperea USL, şi PP-DD poate stopa jaful făcut de ciocoi. Putem face şi cu unii şi cu alţii din cei pe care îi numesc ciocoi“, a arătat Diaconescu.

Analiză după rezultatele dezastruoase
În judeţ, preşedintele PP-DD Hunedoara, Marian Muntean (foto), susţine că, deocamdată, nu a primit de la Bucureşti nici un fel de directive în legătură cu o alianţă cu PSD. „Eu sunt apropiat de popor. Poporul a votat, în anul 2012, ca PP-DD să meargă şi să se lupte pentru oameni. Cât pot, voi lupta pentru popor şi contra celor care îi asupresc pe cei săraci. Dacă Dan Diaconescu îi cheamă pe toţi să i se alăture, să se lupte contra lui Băsescu, mergem la luptă. La luptă pentru a se termina cu hoţia şi cu asuprirea sărmanilor”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN Marian Muntean.
Liderul PP-DD din judeţ a mai afirmat că va face o analiză a tuturor filialelor, după rezultatele dezastruoase de la alegerile europarlamentare şi de la parţialele din Colegiul nr. 3. „Vom discuta reorganizarea care trebuie făcută după aceste alegeri. Avem 93 de aleşi în judeţ, deci putem face noi majorităţi în multe locuri, cu PSD”, a adăugat Muntean.

2 comentarii la „Potrivit liderului judeţean al acestui partid. „În judeţul Hunedoara, PP-DD va face alianţă cu poporul””

  1. Bai Raba (semeni prea mult cu personaju’) tu si poporu’ VOSTRU (politruci analfabeti / lacomi si hrapareti) mai credeti ca Ponta si DD-ul sunt fete mari, ca noi sarmanii din tara stim ca sunteti c..ve. Dumnezeu sa va ierte ca duceti la vot (TOATE partidele) analfabeti, oligofreni etc si profitati de starea in care ati adus populatia acestei tari.

  2. Mariane, ia-i la bataie pe ciocoi. Pentru inceput da-ti in fiecare dimineta palme in oglinda.
    🙂

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.