Categories: Comunitate

Şi la Zam s-a votat pentru continuitate

Reales primar pentru a doua oară, liberalul Sorin Nistor (medalion) va conduce încă patru ani comunitatea din Zam. Acesta a adunat 535 de voturi din cele 879 exprimate, în timp ce contracandidatul său de la PSD a obţinut 150 de voturi, iar cel de la ALDE, 112. În total, au fost şase participanţi la cursa electorală pentru fotoliul administrativ principal.
„Prezenţa la vot de la Zam s-a aliniat trendului naţional. Dacă în mod normal, cu drept de veto se numărau 1.446 de persoane, la urne au venit 879. La nivel de comună, PNL a obţinut un scor de 60,86 la sută, asta implicând conducere locală şi judeţeană. Avem şase consilieri locali de la PNL, doi de la PSD, doi de la ALDE şi unul de la PMP. Pentru următorii patru ani îmi doresc să modernizăm străzile şi drumurile comunale, să reabilităm şi să dotăm căminele culturale, să reabilităm şcolile, să amenajăm spaţii de joacă pentru copii acolo unde situaţia o cere, să reabilităm şi să consolidăm clădirile de patrimoniu de pe raza noastră administrativ-teritorială pentru a le da într-un circuit funcţional, să construim capele în satele aparţinătoare, precum şi să exindem şi să modernizăm iluminatul public. Aş vrea să implementez tot ceea ce mi-am propus pe parcursul mandatului ce urmează, adică cele 20 de subpuncte asumate, dar şi altele care vor apărea pe parcurs”, a afirmat primarul din Zam, Sorin Nistor.
Acesta a ţinut să le mulţumească tuturor celor care şi-au demonstrat încrederea prin votul exercitat, oferindu-i încă o dată cârma comunităţii locale. (M.Şerban)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Nu a fost...reales a doua oară ci prima oară fiind la al doilea mandat. Abia la al treilea mandat va fi reales a doua oară. Acum a fost...ales a doua oară. Sunt nuanțe lingvistice la care, cei care scriu, ar trebui să fie atenți.

  • Au cam gresit votul, acum cand la CJ a venit PSD-ul. La fel s-a intamplat in mai multe comune hunedorene. Macar, acu' primarii liberali au o scuza : nu ne da CJ-ul bani ca nu suntem de-ai lor.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago