Categories: EvenimentFlash

Şi-a ucis copilaşul

Livia Botici

I-a dat viaţă şi tot ea a hotărât să i-o ia. Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost găsit, ieri, într-o toaletă publică din municipiul Hunedoara.

Găsit în toaletă

Fiecare copil are dreptul la o familie. Aşa sună sloganul campaniei „Zilele Adopţiei”, desfăşurată în această perioadă. Se pare, însă, că nu de aceeaşi părere a fost şi o femeie atunci când, după ce a dat viaţă unui copil, s-a hotărât că nu mai are nevoie de el şi l-a lăsat într-o toaletă ecologică din Piaţa Libertăţii, din Hunedoara. Nou-născutul, de sex masculin, a fost găsit, ieri dimineaţă, de angajaţii care se ocupă de igienizarea toaletelor. Aceştia au anunţat imediat Poliţia şi Ambulanţa, dar băieţelul a fost declarat mort. Placenta şi trupul copilului au fost transportate la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Deva, pentru a se efectua autopsia.

Cercetările continuă

Datorită faptului că, angajaţii care se ocupă de curăţarea toaletelor, igienizează doar o dată pe săptămână, marţea, deocamdată, nu se cunoaşte data exactă a decesului. De asemenea, doar după efectuarea necropsiei, medicii vor putea stabili dacă băieţelul s-a născut mort, a fost ucis, sau pur şi simplu, părăsit în toaletă. După cercetarea la faţa locului, poliţiştii hunedoreni au format, deja, un cerc de persoane suspecte, dar investigaţiile continuă. „Ţinem legătura cu toate spitalele din zonă, pentru ca, în cazul în care vreo femeie se prezintă cu simptome caracteristici unei naşteri recente, să putem fi anunţaţi şi să intervenim”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

42 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Protejat de teamă sau pentru plocoane? Asta se întreabă mai mulți binevoitori din re­giunea cu…

11 ore ago

Bulina albă

Gică Văcaru, reputat anternor român, care a antrenat în Franța, Italia, Elveția și Ungaria Pentru…

11 ore ago

Bulina neagră

Adriana O., tânără din localitatea Petrila Pentru că a bătut o adolescentă pe motiv de…

11 ore ago

Președintele Laurențiu Nistor: Rîșteiule, ce-ai făcut? Investitorii pe care i-ai promis orașului au plecat, banii i-ai consumat și rezultatul a fost zero

La lansarea unei noi candidaturi la primărie a lui Iulius Bedea, președintele Consiliului Județean Hunedoara…

11 ore ago

Un tată s-a pozat cu cuțitul pus la gâtul copilului său

Individul își amenințase de mai mul­te ori concubina, cu care avea un copil, că-l va…

11 ore ago