Categories: EvenimentFlash

Şi-a ucis copilaşul

Livia Botici

I-a dat viaţă şi tot ea a hotărât să i-o ia. Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost găsit, ieri, într-o toaletă publică din municipiul Hunedoara.

Găsit în toaletă

Fiecare copil are dreptul la o familie. Aşa sună sloganul campaniei „Zilele Adopţiei”, desfăşurată în această perioadă. Se pare, însă, că nu de aceeaşi părere a fost şi o femeie atunci când, după ce a dat viaţă unui copil, s-a hotărât că nu mai are nevoie de el şi l-a lăsat într-o toaletă ecologică din Piaţa Libertăţii, din Hunedoara. Nou-născutul, de sex masculin, a fost găsit, ieri dimineaţă, de angajaţii care se ocupă de igienizarea toaletelor. Aceştia au anunţat imediat Poliţia şi Ambulanţa, dar băieţelul a fost declarat mort. Placenta şi trupul copilului au fost transportate la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Deva, pentru a se efectua autopsia.

Cercetările continuă

Datorită faptului că, angajaţii care se ocupă de curăţarea toaletelor, igienizează doar o dată pe săptămână, marţea, deocamdată, nu se cunoaşte data exactă a decesului. De asemenea, doar după efectuarea necropsiei, medicii vor putea stabili dacă băieţelul s-a născut mort, a fost ucis, sau pur şi simplu, părăsit în toaletă. După cercetarea la faţa locului, poliţiştii hunedoreni au format, deja, un cerc de persoane suspecte, dar investigaţiile continuă. „Ţinem legătura cu toate spitalele din zonă, pentru ca, în cazul în care vreo femeie se prezintă cu simptome caracteristici unei naşteri recente, să putem fi anunţaţi şi să intervenim”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Ce bonusuri oferă cazinourile online

Cazinourile online sunt foarte atractive pentru iubitorii jocurilor de noroc, acestea oferind mai mult confort,…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Povestesc cârco­ta­șii pe la colțuri de zor că două personaje de pe la noi s-au…

o zi ago

Bulina albă

Liviu Ioan Lință, primarul comunei Vața de Jos Pentru că a reușit să mai semneze…

o zi ago

Bulina neagră

Cosmin P., din orașul Petrila Pentru că a primit o pedeapsă cu închisoarea, după ce…

o zi ago

Procurorii hunedoreni, zeci de mii de cauze pe masă

În anul 2022, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara și unitățile din cir­cumscripția acestuia din…

o zi ago

Maşină de poliţie implicată într-un accident, la Aninoasa

O maşină de poliţie aflată în misiune şi având pornite semnalele luminoase şi sonore a…

o zi ago