Categories: EvenimentFlash

Şi-a sugrumat prietenul, ca să omoare diavolul din el

Oana Mihnea

În noptea de vineri, 2 ianuarie, spre sâmbătă, un bărbat în vârstă de 54 de ani din comuna Cârjiţi a fost omorât de prietenul său. Criminalul susţine că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat, dar asta nu l-a scăpat de arest.
Cei doi s-au întâlnit la un cazan de făcut ţuică din satul Chergheş. După ce au băut împreună, victima a fost invitată de prietenul său în locuinţa acestuia, pentru a continua să consume alcool. La scurt timp, alcoolul băut peste măsură şi-a spus cuvântul. Alin Mihai Pascal, în vârstă de 40 de ani, s-a năpustit asupra consăteanului său şi l-a strâns de gât, până la ultima suflare. Mai mult decât atât, raportul medico-legal arată că, după ce a fost sugrumat, victima a suferit şi o compresie toracică, mai precis, a fost călcat în picioare de criminal.
Imediat după oribila crimă, bărbatul şi-a sunat câţiva vecini, ca să le povestească ce a făcut. În acel moment, şi-a motivat fapta susţinând că a trebuit să omoare diavolul, şi a reuşit. Unul dintre vecini, sosit la faţa locului, a alertat autorităţile. Acestea nu au putut decât să constate decesul.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, procurorul Mirela Negruţiu, ucigaşul, Alin Mihai Pascal, a fost prezentat ieri magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de omor. Instanţa a admis cererea procurorilor şi a dispus reţinerea acestuia pentru 30 de zile. În prezent, bărbatul se află la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei municipiului Deva. De asemenea, prin apărătorul din oficiu, a fost solicitată luarea măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, însă cererea a fost respinsă. Hotărârea instanţei nu este definitivă, ea putând fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • A-ti fost de faţă, a-ti vazut voi crima, de comentaţi aiurea? Vorbiti sa va aflati in seamă !poate nu e asacum ziceti voi, rusine sa va fie! !!prea exagerări, mai documentarist si apoi postati !imi pare rau dar trebuie sa va spun.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o oră ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o oră ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o oră ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 ore ago