Categories: EvenimentFlash

Şi-a răpit fiica vitregă şi apoi a violat-o

Livia Botici

Un devean şi-a violat, miercuri seară, fiica vitregă, în pădurea de lângă Cabana Căprioara. Pentru a putea profita de minora de 17 ani, bruta cu chip de om a lovit-o până a lăsat-o inconştientă.

I-a spus că o duce acasă
Miercuri seara, în jurul orei 20, tânăra şi tatăl său vitreg, care era însoţit de un prieten, s-au întâlnit întâmplător în centrul Devei. Minţind-o că o va duce acasă, cu maşina amicului său, Ioan Mitru (foto) a făcut-o pe fată se urce în autovehicol. Numai că, intenţiile ascunse şi perfide ale bărbatului au ieşit la iveală în momentul în care prietenul său a oprit în zona Viile Noi, pentru a-şi cumpăra ceva de la un magazin. Atunci, tatăl vitreg, cu toate că are un handicap fizic şi nu are permis de conducere, s-a urcat la volan şi a plecat cu maşina de pe loc. Văzându-şi ”prada” fără scăpare, bruta a început să o atingă şi pentru că fata încerca să opună rezistenţă, a început să o bată. Cuprins de nervi şi simţindu-se respins, Ioan Mitru a condus autoturismul până la pădurea din zona Cabanei Căprioara, unde rafalele de pumni au continuat să cadă asupra fetei. După ce aceasta a picat la pământ aproape inconştientă, bărbatul s-a năpustit asupra ei şi a violat-o, după care a părăsit-o în pădure.

Mama victimei a anunţat Poliţia
Abia după o jumătate de oră, atunci când a reuşit să-şi revină din şocul violului, fata a plecat înspre casă. Văzându-şi copilul plâns, plin de sânge şi răvăşit, mama tinerei a anunţat de urgenţă Poliţia. „La scurt timp, pe strada Primăverii din Deva, o patrulă de ordine publică l-a depistat pe bărbatul reclamat pentru viol. Faţă de suspect a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind depus miercuri seara în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, iar ieri dimineaţă a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Tot ieri, instanţa Judecătoriei Deva a admis propunerea procurorilor, urmând ca deveanul să-şi petreacă următoarele 29 de zile după gratii”, a declarat comisarul şef Cristian Horvat, şeful Biroului pentru Investigaţii Criminale Deva.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

14 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

14 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

14 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

14 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

14 ore ago