Categories: EvenimentFlash

Şi-a înjunghiat soţia în faţa copilului

Livia Botici

Dana Istudor

Crimă cutremurătoare în Uricani. Un bărbat de 37 de ani şi-a înjunghiat de 20 de ori soţia cu un cuţit de bucătărie, apoi a încercat să se sinucidă. Martor la întregul coşmar a fost fiul acestora de doar opt ani.

Vroia să îl părăsească

Teribila crimă a avut loc vineri seara, iar totul a pornit de la faptul că femeia i-a spus lui Nicolae Pavel că vrea să divorţeze. Cu mintea înceţoşată de aburii alcoolului, dar şi de gândul că soţia îl va părăsi, acesta a pus mâna pe un cuţit mare de bucătărie şi i-a luat viaţa tinerei de 34 de ani. Acesta a înjunghiat-o pe Pavel Mihaela cu 20 de lovituri de cuţit, una ajungând direct în inimă. Martor la sângeroasa crimă a fost chiar băieţelul de opt ani al soţilor. Văzând cele petrecute, micuţul a ieşit din casă şi şi-a strigat sora de 13 ani, care a alertat poliţia. Nicolae Pavel a încercat să se sinucidă, producându-şi cu acelaşi cuţit, o plagă înjunghiată în abdomen şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde medicii l-au operat. „Crima a avut loc pe fondul relaţiilor tensionate dintre soţi. Din fericire, viaţa lui nu este în pericol şi urmează să fie audiat şi să plătească pentru ceea ce a făcut”, a declarat procurorul Ioan Nicodim.

A mai încercat să o omoare

După ce, acum câţiva ani, şi-a pierdut un picior, în urma unui accident de muncă, bărbatul a devenit din ce în ce mai gelos, crezând mereu că soţia îl înşală. Cei doi trăiau împreună de 15 ani şi aveau doi copii, un băiat de opt ani şi o fetiţă de 13 ani. În anul 2008, criminalul a mai încercat să o omoare, după ce s-a dus la barul unde aceasta lucra şi a stropit-o cu benzină, iar apoi i-a dat foc. „A ajuns atunci la spital dar nu a suferit arsuri mari, deoarece au sărit oamenii şi au stins-o. Atunci ar fi trebuit arestat şi băgat în puşcărie, dar au zis că nu este pericol, pentru că fiica mea nu murise. Apoi, ea şi-a retras plângerea. Nu a vrut să sufere copiii. Dar, uite ce a făcut acum, ne-a nenorocit”, a spus tatăl femeii ucise. Criminalul riscă să stea 25 de ani după gratii, iar cei doi copii vor fi daţi în grija bunicilor de către asistenţii sociali. Anchetatorii spun că micuţii sunt foarte inteligenţi, dar vor avea nevoie de consiliere de specialitate, pentru a trece peste drama la care au fost martori.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago