Politica si administratie

Senatorul AUR Vasilică Potecă: Trimitem în Parlamentul European oameni care să lupte pentru drepturile și libertățile noastre

Senatorul AUR de Hunedoara, Vasilică Potecă (foto), susține că, în anul 2024 este foarte greu să-i mai iei pe oameni, pe sus și să-i duci la vot.
„În prezent, mijloacele de informare sunt la alt nivel. Ca atare, nu mai poți să-i iei cu japca pe oameni și să-i duci să voteze cu cine vrei tu”, a spus senatorul AUR.

„Suntem iobagii Europei?”
Pe de altă parte, Vasilică Potecă că multe teme care vin de la Uniunea Europeană sunt, de fapt, „un atentat asupra României. De aceea, noi, cei de la AUR suntem considerați extremiști. Total fals. Scopul nostru este de a trimite în Parlamentul European a unui număr cât mai mare de membri, care să lupte în cadrul acestui mecanism pentru drepturile și libertățile noastre. De ce trebuie ca Uniunea Europeană să ne impună anumite lucruri ? Suntem cumva iobagii Europei? Nu am mers în Uniunea Europeană ca să fim slugile nimănui. AUR acordă un interes ex­trem de mare pentru alegerile euro­parlamentare. De aceea, trimitem în Parlamentul European oameni care să lupte pentru drepturile noastre, care, în prezent, sunt încălcate”, a adăugat Vasilică Potecă, senator AUR de Hunedoara.
„Foarte mulți tineri vin spre AUR, iar sondajele arată acest lucru. De exemplu, într-un sondaj recent, arată că 22 la sută dintre tinerii cu vârsta între 18 și 35 de ani, votează cu AUR, 20 la sută cu PNL și 18 la sută cu PSD”, a adăugat parlamentarul AUR. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago