Senatoarea Carmen Hărău a fost validată preşedinte al CECCAR Hunedoara

Sorina Popa

Sâmbătă, 14 aprilie 2018, senatoarea Carmen Hărău (foto) a fost validată, în Conferinţa Naţională a CECCAR, în funcţia de preşedinte al filialei din judeţul Hunedoara. Se ştie, Carmen Hărău a fost aleasă preşedintele CECCAR Hunedoara la alegerile de luna trecută. Mandatul preşedintelui CECCAR Hunedoara este de patru ani.

Apreciată şi de adversarii politici
Ca atare, noul preşedinte al Filialei Hunedoara a CECCAR este senatorul PNL Carmen Hărău. Ea a fost validată în unanimitate la Conferinţa Naţională. Mai mult, un senator PSD care a participat la conferinţă a ţinut să menţioneze contribuţia importantă a senatorului Carmen Hărău în susţinerea profesiei de expert contabil şi interesul pe care aceasta îl manifestă pentru elaborarea unei legislaţii financiar-contabile de bună calitate.

„Vom continua construcţia şi întărirea filialei”
„Participarea delegaţiei hunedorene la Conferinţa Naţională de alegeri a CECCAR a fost un succes, mai ales că, faţă de legislatura anterioară, filiala CECCAR Hunedoara are un membru în Consiliul Superior, pe Maria Mornea. Am fost bucuroasă să găsesc între participanţii la conferinţă mulţi oameni pe care i-am cunoscut în diverse împrejurări profesionale, de la întâlniri cu ONG-uri, agenţi economici. Sunt sigură că în cei patru ani, alături de toţi membrii CECCAR Hunedoara şi de fiecare în parte, vom continua construcţia şi întărirea filialei şi a profesiei noastre. Vă asigur că respectul colegilor experţi din ţară faţă de filiala din Hunedoara a CECCAR este deosebit, spre cinstea domniilor lor”, a declarat senatorul PNL Carmen Hărău pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Așa ceva! Candidaturile AUR riscă să fie invalidate pentru că listele nu au fost semnate de președinții organizațiilor județene

Partidul AUR a fost în profunde ten­siuni în ultima perioadă, ca ur­mare a faptului că…

39 de secunde ago

Primarul comunei Carbăl, Mircea Costa, deja câștigător la alegerile locale

Județul Hunedoara are din nou o premieră. După comunitatea din Bătrâna, acum este vorba de…

1 minut ago

Spectacol de spectacol la Deva. Au câștigat, dar rămân pe locul al treilea

Echipa de futsal CSM Deva a jucat recent în fața propriilor suporteri, într-un meci contând…

4 minute ago

Corvinul Hunedoara așteaptă licența pentru Europa. Ce se întâmplă dacă va câștiga Cupa României

Corvinul Hunedoara a reușit per­for­manța de a ajunge în finala Cupei României. În eventualitatea în…

5 minute ago