Categories: Eveniment

Şelaru a lipsit de la proces pentru că este bolnav

Nicoleta Popa

Hunedoreanul Ioan Petru Şelaru, condamnat la 20 ani de închisoare pentru că în 2001 a omorât cu sălbăticie un bărbat care îi era dator, a lipsit de la proces, pentru că ieri dimineţă a fost internat la infirmeria Penitenciarului Aiud. Magistraţii Tribunalului Hunedoara au stabilit următorul termen al procesului pentru 13 ianuarie 2010, cu menţiunea că Şelaru va trebui să fie prezent.
Apărătorul lui Şelaru a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că acesta a cerut schimbarea încadrării faptei din omor deosebit de grav în lovituri cauzatoare de moarte şi că în nici un caz nu se declară nevinovat pentru moartea bărbatului. Schimbarea încadrării ar duce la reducerea pedepsei la jumătate. Totodată, criminalul a depus la Tribunalul Alba Iulia o cerere de întrerupere a executării pedepsei din motive medicale, răspunsul la această solicitare urmând să-l primească pe 14 decembrie. Potrivit avocatului inculpatului, acesta suferă de mai multe boli, printre care tulburări psihice, diabet şi hepatită de tip C. 
Pe 4 decembrie 2001, Şelaru l-a omorât pe un bărbat de 46 de ani din municipiul Hunedoara, după ce l-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona toracelui. Potrivit anchetatorilor, agresorul avea de recuperat nişte bani de la cel pe care l-a ucis. În 2006, Şelaru a fost prins de poliţiştii din Spania şi extrădat în România pentru executarea pedepsei.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • multe mai zici tu NICOLETA POPA....ma intreb oare cum ti-ar sta in carje? dar sigur esti o grasa puturoasa pe care nimeni nu o baga in seama si de plictiseala stai pe scaunelul tau cu 3 picioare ca al 4-lea la-i rupt cu silueta ta :)) si scrii cu manuta ta numai porcarii....asai?

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bujoara, văcuța norocoasă salvata de pompieri

Ce au făcut colegii noștri brădeni de Sfântul Andrei?, informeaza pompierii hunedoreni. “De cum s-a…

2 zile ago

Ziua Națională a României

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara - Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat…

4 zile ago

MESAJ 1 DECEMBRIE

În urmă cu 104 ani, la 1 decembrie 1918, România s-a născut sub semnul unității…

4 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că este o bătaie de joc într-o instituție de pe la noi, unde…

5 zile ago

Bulina albă

George Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani Pentru că institutul de cercetare pe care-l conduce…

5 zile ago

Bulina neagră

Vasile C., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost condamnat pentru act sexual cu o…

5 zile ago