Categories: Eveniment

Şelaru se dă bolnav

Hunedoreanul Ioan Petru Şelaru (foto), condamnat la 17 ani de închisoare, pentru că în 2001 a omorât în bătaie un bărbat, a fost adus ieri în faţa Tribunalului Hunedoara.
Acesta a cerut revizuirea dosarului şi schimbarea încadrării faptei, din omor deosebit de grav, în lovituri cauzatoare de moarte. Schimbarea încadrării ar duce la reducerea pedepsei la jumătate. În zilele următoare, instanţa va decide dacă va accepta sau nu revizuirea dosarului.
Avocatul vine cu motive medicale
Apărătorul lui Şelaru a spus că bărbatul suferă de tulburări psihice de tip excitabil şi antisocial şi a acţionat în legitimă apărare. Totodată, criminalul a depus la Tribunalul Alba Iulia o cerere de întrerupere a executării pedepsei, din motive medicale.
Şelaru este acuzat că pe 4 decembrie 2001 a omorât în bătaie un bărbat de 46 de ani din municipiul Hunedoara, după ce l-a lovit cu pumnii şi picioarele în zona toracelui. Acesta a fost judecat în lipsă, deoarece imediat după săvârşirea faptei, a fugit din ţară. În 2006, a fost prins de poliţiştii din Spania şi extrădat în România, pentru executarea pedepsei. (N. Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Ala care a scris stirea "Selaru se da bolnav", ai sa mori spanzurat...pt ca va fi vai de tine prietene....eu unul te-as omori cu pietre....prostule care esti...da stii tu ma ce probleme poate avea omul asta? cine esti tu sa scrii ma? looser de om!!! O sa iti ajute Dumnezeu tie de numa in viata asta!!! RATATULE......

  • ciao si salut pe tovarasul meu selarul vei fi mereu tovarasul meu tu esti baiat de baiat lasa fratioare ca trece tu esti un baiat fain al tau tovaras liviu boar aveti grije jurnalistilor ce scrieti ca cade blestemul pe voi si nu stiti ce aduce ziua de mine ,,SE DA BOLNAV PETRE ; EL E BOLNAV IO IL CUNOSC NUI IN TOATE MINTILE SUFERA DE DUBLA PERSONALITATE E ADEVARAT BOLNAV SPER SA TE VINDECI IN LIBERTATE FRATIOARE IO ITI SINT ALATURI

  • Selaru a dat bani inprumut si cand a mers sa-si recupereze banii a fost atacat cu bata si moxul,incadrarea care trebuia sa io faca era de lovitura cauzatoare de moarte,pentru ca ia dat cu pumnul,dar cum era vazut atat de periculos ia dat pedeapsa cea mare.i se va face acea redozare ca are dreptate.face puscarie pentru banii lui.va iesii anul acesta.

  • Un om a fost omorat de un alt om...nimeni nu poate nega ca o crima nu poate fi scuzabila... L-am cunoscut cu multi ani in urma pe condamnat, eram la o varsta mult prea frageda,nu sunt in masura pentru a face evaluari, inca nu sunt medic, dar, din cate imi amintesc , Petre avea un comportament "atipic"...L-am observat destul de bine, atat cat se puteam sa-l observ la varsta la care eram si pot spune ca existau momente de "enervare extrema",dar, in general, era un om extrem de intelegator si apropiat prietenilor sai si familiei, mamei sale...Nu stiu daca ceea ce scriu aici are vreo relevanta... Totusi, exprimari de tipul "Selaru se da bolnav", nu sunt compatibile cu titlul de jurnalist, probabil ca acest "jurnalist" nu are minima cultura necesara pentru a-si da seama ca astfel de expresii nu-si au locul intr-un articol, poate doar la o "barfa intre amici". In plus, ordinea in care informatiile sunt expuse lasa mult de dorit!!!

  • selaru era un om calculat,greseala lui a fost ca l-a lovit de prea multe ori pe acel om Neag Vasile.eu l-am cunoscut pe Selaru Ioan Petru.nu era asa de rau daca era lasat in pace.din contra invata pe altii de bine.este cu 6 ani mai mare ca mine si am stat de vorba cu el.Selaru nu a vrut sa il omoare pe acel om,sa dus la el acasa sa discute despre banii lui atita tot.dar in schimb sa ajuns la acel eveniment nedorit.imi pare rau pt.PETRE.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

2 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

2 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

2 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

2 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

2 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

2 ore ago