Categories: EvenimentFlash

Şofer fără permis, şi-a ucis prietena

Nicoleta Popa

O tânără de 22 de ani a murit şi alte patru persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, după ce un tânăr fără permis de conducere a pierdut controlul volanului şi a intrat pe sensul opus de mers, izbindu-se de un microbuz care circula regulamentar. Accidentul s-a produs marţi seară în zona barierelor de trecere peste calea ferată de pe Drumul Naţional 7, în apropiere de Simeria.

Studentă la Drept
Coste Cristina, tânăra care a decedat după câteva minute de la producerea accidentului, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, era studentă în ultimul an la Facultatea de Drept din Deva, iar anul viitor urma să îşi susţină examenul de licenţă. „Era o fată energică, poate prea energică. I-am cumpărat rochie de mireasă pentru înmormântare. Era singurul nostru copil iar acum am pierdut tot ce aveam. Maşina era condusă de prietenul fetei mele, care nu avea permis. Ei se întorceau de la nişte prieteni din Simeria când s-a întâmplat nenorocirea. Băiatul a luat maşina la schimb de la un prieten, chiar în ziua aceea. El este acum în comă la spital, iar medicii au spus că şansele ca el să supravieţuiască sunt minime”, a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN, Ovidiu Coste, tatăl fetei ucise în accident.
Ciprian Rad, în vârstă de 24 de ani, din Deva conducea un autoturism Volkswagen pe direcţia Simeria-Deva, a pierdut controlul volanului, iar după ce a lovit microbuzul, a intrat cu maşina în parapetul de protecţie de pe marginea drumului. Patru dintre pasagerii microbuzului au fost răniţi, iar doi dintre ei se află în stare gravă la spital. Aceştia au plecat din Viena şi se îndreptau spre Braşov. La faţa locului au ajuns paramedicii SMURD de la Deva şi Simeria, un echipaj de descarcerare, precum şi patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
Pe numele şoferului, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără permis de conducere auto. Din cauza incidentului, circulaţia pe DN 7 a fost blocată aproximativ o oră şi jumătate.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago