Categories: Actualitate

Şeful Poliţiei Lupeni va da cu subsemnatul la procurori

Oana Mihnea

Comisarul şef Dan Mocanu (foto), şeful Poliţiei Lupeni, nu a ieşit bine la controlul demarat la IPJ Hunedoara, de către IGPR, în urma incidentului de la Straja.
După evenimentul din Staţiunea Straja, când o salvamontistă a fost bătută de un interlop, opt poliţişti hunedoreni au fost cercetaţi disciplinar de IGPR. Verificările efectuate de Direcţia Control Intern din cadrul IGPR s-au încheiat, însă numai unul dintre cei vizaţi va trebui să răspundă pentru faptele lui. Acesta este nimeni altul decât comisarul şef Dan Mocanu, comandantul Poliţiei Lupeni. Documentele care conţin concluziile controlului au fost înaintate de IGPR către ANI şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara pentru soluţionare şi luarea măsurilor care se impun în acest caz. Pe semne că descoperirile făcute cu ocazia controlului au scos la iveală şi alte nereguli grave, care nu au legătură doar cu conflictul din Straja. Vom reveni cu amănunte în ziarul de mâine.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Domnilor, acest Dan Mocanu este un interlop cu epoleti. A ajuns sef si ofiter cu ajutorul pilelor. A fost sustinut de insp sef Dumitru, de Zaharia si Sabau pt ca acestia erau cazati gratuit la oensiunea lui Mocanu din Straja. Acolo mincau si beau pe gratis impreuna cu familiile lor apou plecau si cu ,,portbagajele pline,,. Asa se obtin functiile in Ipj hd. Halal sefi. Demisia.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

14 ore ago