Categories: Actualitate

Şeful Inspecţiei Veterinare, acuzat de abuz în serviciu

Dana Istudor

Şeful interimar de la Serviciul Inspecţie Veterinară din cadrul DSVSA Hunedoara este acuzat de abuz în serviciu. Medicul veterinar, Tiberiu Mir, a ajuns în instanţă, după ce un comerciant i-a făcut plângere penală, pentru că, în urma unui control l-a calomniat şi a confiscat produse, fără a respecta toate procedurile, susţine Nicolae Prăjică, reclamantul.

„Mi-am făcut doar datoria”
„El a venit la mine în magazin şi deşi aveam acte pe carnea de bovină, a văzut etichetele şi mi-a luat marfa, fără să o sigileze. A spus că este carne de viţel adult, fără ştampilă. A făcut un abuz, în total mi-a luat vreo 40 kg de carne, fără să o sigileze. În plus, mi-a dat şi 125 milioane lei vechi, amendă. Nu s-a prezentat, însă ne-a numit mafioţi. A făcut un abuz în serviciu, a făcut un proces verbal abuziv fără ştampila lui. L-am reclamat şi la şefii lui la Deva, am făcut contestaţie pentru amendă, iar pentru abuz în serviciu am depus plângere penală împotriva lui”, afirmă Nicolae Prăjică. Şi alţi agenţi economici vor să-l reclame pe şeful de la Serviciul Inspecţie Veterinară.
În replică la acuzaţiile celor care au fost amendaţi în urma controalelor, dr. Tiberiu Mir spune că şi-a făcut doar datoria. „Acolo unde găsesc lucruri nepuse la punct sau neautorizaţii, îmi fac datoria. La Nicolae Prăjică am găsit într-un magazin că vindea carne de viţel, iar pe acte figura carne de vită. Ca atare, i-am dat o amendă”, a declarat dr. Tiberiu Mir.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Acest individ este total in afara meseriei de medic veterinar.A fost dat afara si de la Lapugiu,Sarmisegetuza si Alba Iulia.S-a reangajat in sistem dupa 15R ani,adica in 2005 cand a castigat ,,DA" si asta tot cu ajutorul lui varul sau Barbu Gheorghe,pe post de director adjunct la DSVSA HD,insa fosta dir.adjuncta i-a dat in judecata si a castigat ,iar dupa 6luni l-a hasiit dupa post.Face de ras medicina veterinara. Cei ce il sustin sunt la fel de priceputi ca si el.ROMANIA este tara tuturor posibilitatilor.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

8 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

8 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

8 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

9 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

9 ore ago