Scrisoare deschisă a deputatului PSD Laurenţiu Nistor către hunedoreni

Stimaţi hunedoreni,
Peste puţin timp ne vom afla în faţa unui examen extrem de important care va hotărî soarta judeţului nostru pentru următorii patru ani.
Este momentul în care, prin votul dumneavoastră, puteţi pune capăt celor 12 ani în care judeţul Hunedoara a fost con-dus de liberali, cei care au demonstrat o lipsă evidentă de viziune în administrarea eficientă a resurselor şi implementarea unor politici economice şi sociale în folosul hunedorenilor.
Tocmai de aceea, pentru a răspunde problemelor cu care se confruntă judeţul nostru, Partidul Social Democrat vine cu o echipă de consilieri onestă şi integră, formată din specialişti capabili să genereze proiecte care să aşeze Hunedoara pe baze economice şi sociale solide. Iar certitudinea că Partidul Social Democrat este garantul progresului şi bunăstării stă în modul în care am înţeles să guvernăm România în perioada mandatului premierului Victor Ponta. În trei ani am reuşit să reîntregim salariile şi pensile tăiate de Guvernul Boc, am generat a doua creştere economică din Uniunea Europeană şi am creat 400.000 de locuri de muncă noi. Am trecut cu vederea aşa-zisele sfaturi ale Opoziţiei şi am avut curajul să reducem TVA-ul la alimente, să creştem salariile bugetarilor şi să sprijinim mediul de afaceri prin scăderea unor impozite şi taxe. Astăzi, avem alimente mai ieftine şi salarii mai mari datorită acestor politici implementate de Guvernul Ponta. E adevărat, nu e suficient şi mai sunt multe de făcut în această direcţie, dar noi, Partidul Social Democrat, credem că orice leu care rămâne în buzunarul românilor este un câştig.
Priviţi numai la ceea ce se întâmplă acum, când Guvernul Cioloş nu vorbeşte de altceva decât de tăieri de fonduri şi de politici de austeritate, chiar dacă la nivelul Uniunii Europene s-a spus clar că austeritatea nu duce la creştere economică şi bunăstare! Iar noi, românii, ştim ce înseamnă austeritatea, pentru că am trăit-o cu vârf şi îndesat în timpul guvernării Boc.
Iar dacă ne uităm la cât de mult a pierdut judeţul Hunedoara, în 12 ani de conducere liberală, cred că e momentul să girăm cu încrederea noastră oameni devotaţi, oameni care vor şi care ştiu să muncească pentru hunedoreni.
E adevărat, ne aşteaptă un drum lung, sunt multe de făcut, dar aşa cum ştiţi cu toţii, oricât de lung şi de greu ar fi un drum, el trebuie să înceapă cu un prim pas. Iar eu vă chem pe toţi hunedorenii să facem acest prim pas votând echipa de consilieri a Partidului Social Democrat.

Cu sinceritate,
Laurenţiu Nistor,
preşedintele PSD Hunedoara,
candidat pentru Consiliul Judeţean

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Nu va e rusine domnule Deputat? Veniti sa cereti votul dupa ce ati distrus tot ce mai era cat de cat bun in judetul Hunedoara? CEH-ul a fost tot timpul sub comanda psd-ului si l-ati distrus. Comandantul suprem e condamnat dovedit, Plagiatorul mai are un pic si ajunge si el acolo unde ii e locul, la Beciul Domnesc, de ceilalti nu mai zic, alde Vanghelie, Constantinescu, Olguta, Oprescu... Toti - oameni de calitate marca PSD. In judetul asta amarat si dvs si pramatia aia de la Lupeni v-ati angajat neamurile la Parlament, ca nu va mai satura D-zeu...sa luati cu zece maini daca se poate... Acu vreti sa luati consiliul judetean de la alti corupti aproape dovediti.. Sunteti toti o apa si-un pamant...De v-ar inghiti pe toti n-ar fi nici o paguba! Ne vedem la vot pe 5!

  • Toate bune și frumoase. Din cei 16 ani de care vorbești vreo 5 ani PSD a trăit în concubinaj cu PNL, vioara întâi fiind cine altul decât Mircea Ioan Moloț. Dacă tot vorbești de guvernul Boc să ne aducem aminte că v-ați țucat, chiar pe gură, cu PD-L . Această scrisoare nu evidențiază nici un proiect. Doar reproșuri. Printre rânduri urechezi electoratul preventiv: să nu voteze decât cu PSD. Dar de ce să voteze cu PSD ? De ce ?

  • Doamne, ce vajnici sunt postacii pesediști. Deputatul are dreptate, zic ei. Nu recunosc nici dacă îi calcă trenul prostituția practicată cu PD-L, apoi cu PNL. Acum sunt curați ca lacrima. Altfel spus nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase.

  • Gurita, dar de aliata refacuta DA, ce pot sa zici? Aliante se fac, unele rezista, altele nu. Asta nu inseamna ca nu trebuie spuse lucrurilor pe nume! Felicitari domnule depuitat!

  • Tocmai asta vreau și eu să spunem lucrurilor pe nume. În schimb, voi Pesediștii, nu acceptați decât adevărurile spuse de voi. Din păcate operați doar cu lozinci așa cum face și Laurențiu Nistor în Scrisoarea dschisă. Sigur, nici liberalii, mă rog noii liberali, nu sunt mai buni cu nimic. Împreună, de exemplu, ați omorât speranțele oamenilor din Valea Jiului, de la cele două termocentrale. În loc să înțelegeți că nu mai are nici un viitor cărbunele ați forțat subvențiile de la stat în loc să găsiți pentru oameni alternative. Mă mir că mai aveți tupeu să veniți în fața oamenilor. Lătrați la Guvernul Cioloș care are un rol redus și temporar. Lâtrați pentru că, nici unii, nici alții nu ați fost în stare să guvernați țara. Să nu uit. Există unii mai ordinari ca voi, așa zișii liberali și așa zișii social democrați. E vorba de UNPR și ALDE. Ei exprimă mai bine ca voi nerușinarea și setea de putere. Fiți mândri, sunt mai buni ca voi pe acest palier.

  • A innebunit lupu'. Si pe vaca a apucat-o strechea.
    De la tradarile de la Tapae si din muntii orastiei , acest tinut isi merita fiecare secunda chinuita din istorie.
    Prostia nu intotdeauna doare, dar cu siguranta urla.
    Analfabetismul face ravagii in Africa si Romania. Numai ca la noi e si infatuat.

    Pai daca miorlaiti dupa PSD, FSN, PCR, va doresc sa traiti tot ca pe vremea lor.
    NU stiam o vreme de ce mai mereti in Germania daca votati ca-n Burkina Faso.
    Dar vad ca cei reveniti din Germania gandesc tot ca-n Burkina Faso.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

19 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

19 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

19 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

19 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

19 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

19 ore ago