Categories: ActualitateFlash

Schimbări importante în structura de conducere a ADI-SMID Hunedoara: Andronache, preşedinte. Prip, revocat. Panţa, director!

Natalia Bumbac

Directorul executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor” (ADI „SMID”) judeţul Hunedoara, Ioan Prip, a fost revocat din funcţie. În locul acestuia, noul Consiliu Director (CD), ales în şedinţa Adunării Generale a Asociaţilor (AGA) de ieri l-a desemnat director executiv pe Nicolae Panţa, fostul primar al comunei Băcia.

ADI „SMID” are un nou preşedinte
Ieri, la Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a avut loc şedinţa AGA a ADI „SMID” judeţul Hunedoara, având pe ordinea de zi alegerea preşedintelui asociaţiei şi a membrilor CD. Asta, după ce fostul preşedinte al asociaţiei, Vetuţa Stănescu, fost vicepreşedinte al CJ Hunedoara, a demisionat. În urma propunerilor făcute de membrii AGA, pe funcţia de preşedinte al ADI „SMID” judeţul Hunedoara a fost ales cu unanimitate de voturi, consilierul judeţean Daniel Andronache, care va avea calitatea de membru de drept în CD. Ceilalţi doi membri ai CD, votaţi în adunarea asociaţilor sunt: Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan, şi fostul viceprimar al Simeriei, Eduard Felciuc, în prezent consilier judeţean.

Revocat din cauza întârzierilor din proiect
După ce a fost stabilită componenţa conducerii executive a asociaţiei, Consiliul Director s-a întrunit în şedinţă pentru a desemna un nou director executiv. „Principalul criteriu prin care Nicolae Panţa a fost desemnat director executiv al ADI „SMID” judeţul Hunedoara a fost experienţa pe care a acumulat-o în calitate de membru în fostul CD al asociaţiei. Ioan Prip a fost revocat din funcţie din cauza întârzierilor foarte mari în ceea ce priveşte derularea proiectului, pe care le-a justificat prin neimplicarea fostei conduceri a Consiliului Judeţean. Acesta a explicat că răspunsurile din partea administraţiei judeţene la problemele pe care le-a ridicat au fost date cu întârziere”, a declarat Daniel Andronache, preşedintele ADI „SMID” judeţul Hunedoara.
Trebuie menţionat că administraţia judeţului, în asociere cu cele 69 de primării, au implementat un proiect de gestionare a deşeurilor la nivel de judeţ. Infrastructura proiectului, parte administrată de CJ Hunedoara, a fost finalizată, fiind în faza de desfăşurare a licitaţiei pentru desemnarea unui operator. În paralel, ADI „SMID” judeţul Hunedoara, asociaţie din care fac parte toate primăriile din judeţ şi CJ, trebuie să organizeze licitaţiile pentru desemnarea operatorilor de salubrizare pentru cele patru zone ale judeţului, aşa cum au fost stabilite în proiect. Documentaţia necesară desfăşurării licitaţiilor este în faza de aprobare de către administraţiile locale, fără să se ştie când vor fi încheiate aceste proceduri.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ce-i bun aici maratafoiule?
    Au dat jos pe ceilalti ca sa-i puna pe ai lor.
    Doar lupta dupa ciolan.

  • Un adevărat cutremur se produce cu această schimbare. Este un barometru pentru viitoarele evenimente.

  • Coise ti-ai schimbat numele ca sa-ti lauzi PSD-istii?
    Treci pe la caserie...sau mai baga ceva limbi in dos...

    Mama ce barometru si cutremur va fi...de parca-si sefi la NATO.

  • Măi, Marcus alias Ovidiu Tolvai, tu crezi că tu prestând astfel la Purcel toată lumea face la fel ? Chiar mi-am amintit cea mai mare realizare a ta: bătaia cu directorul. Huligan sadea !

  • Este strigator la cer..., fostul primar de la Bacia si Felciu de la Simeria, oare stie cineva ca a fost interes mare , ca primarul de la Simeria si cu socrul lui de la Bacia Panta au teren acolo la deponeu. Au interes acolo, doar i-au o gramada de bani, terenuri agricole, si teren la deponeu, vedeti declaratia de avere a lui Rastei si a lui socru - sau Panța,ca in Bacia sunt boieri. L-a mai pus pe Felciuc la care este un frustrat, copilul lui mama......,va da-ti seama ce oameni promoveaza si astia?!

  • Ca Molot a facut ce a facut, ca Prip e un locotenent mediocru, ca poate nu toate au fost la locul lor, putem fi de acord.
    Dar sa spui ca Andronache e competent, este strigator la cer.
    Domnule Nicoara, cu respectul cuvenit oricarei pareri, odele se scriau pana in '89.
    Nu va trece anul (12 luni), si va veti schimba parerea, nevoit fiind de puterea de cumparare a pensiei dvs. dupa 12 luni.
    Nu e nici bucurie si nici placere sa va anunt asta, dar generatiile care voteaza dupa '89 isi merita soarta.
    Oricum, nu e de mirare felul in care ne gratulam conducatorii societatii gloriosi vremelnic (Molot, Base, Iliescu, Rudeanu, Nistor, etc.), la o societate analfabeta politic, si nu doar.
    O societate din a carui cheltuieli standard pe familie, lipsesc cu desavarsire cartile, iar sapunul e pe ultimul loc, dar poseda ultimul tip de iPhone, mananca 5 kg de mititei+gratare/luna si urmaresc 3 telenovele + Las Fierbinti in paralel. O societate care-si blocheaza Tv-ul pe OTV (acum Romania TV).

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

10 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

10 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

10 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

10 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

10 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

10 ore ago