Scandalul din Straja produce reacţii la nivel înalt: Ministrul de Interne a dispus control la IPJ Hunedoara

03 Toba 2Ministrul de Interne, Petre Tobă (foto), a anunţat ieri că a dispus efectuarea unui control în legătură cu incidentul care a avut loc în urmă cu câteva zile într-un bar din Staţiunea Straja, unde o salvamontistă a fost bătută.
„Am cerut Jandarmeriei şi au fost efectuate cercetări disciplinare, iar luni a fost sesizat Parchetul Militar pentru a finaliza cercetările cu privire la această situaţie. Vizavi de implicarea sau neimplicarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara în gestionarea situaţiei operative, am cerut inspectorului general al Poliţiei Române efectuarea unui control şi la final sunt convins că va dispune măsurile necesare“, a declarat Petre Tobă la finalul şedinţei de bilanţ a activităţii Jandarmeriei pe anul 2015.
De la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara ni s-a confirmat că doi ofiţeri de  la IGPR efectuează un control în această cauză la IPJ şi la Poliţia Lupeni, după cum şi conducerea IPJ Hunedoara a dispus efectuarea unui control la Poliţia Lupeni, imediat după eveniment.

7 comentarii la „Scandalul din Straja produce reacţii la nivel înalt: Ministrul de Interne a dispus control la IPJ Hunedoara”

  1. Si daca si cei veniti in control pleaca cu portbagajul plin? S-a mai intimplat. Au intocmit un proces-verbal in care au consemnat ca cele reclamatw nu se confirma. Ce ziceti dragi cetateni?

  2. Da foarte bine poate acum o sa se faca ceva cu toate scandalurile … cazul Vaceanu… Cazul Mall care sa musamalizat … pt ca Margan aree pe cineva acolo inclusiv pe patronul de la Mesagerul…o sa se afle si de memoriul facut in cazul lui margan in care ziarul si politia il acopera sa cada odata cu el si cei din politie…. Coruptia la IPJ Hunedoara si parchet depaseste limitele imaginatiei si daca mergi la ziar sau tv nu te baga in seama 😉 sau ascund adevarul 😉 HUUUUU MESAGERUL SI IPJ HUNEDOARA … JOOOOOOS CORUPTIA NEAM SATURAT… in toate cazurile de scandal au aparut imagini si video in cazul de la Mall nu in care Raul Covaciu a luat bataie… dc oare ?

  3. Posibilitatea ca totul sa fie trecut cu vederea este foarte mare avand in vedere faptul ca la noi in judet toate institutiile/structurile responsabile cu respectarea legii au dovezi despre coruptia care macina societatea si nu fac nimic sa stopeze fenomenul.
    De multe ori, sesizand cu buna credinta fapte grave de coruptie, devii tu insuti victima unor abuzuri de nedescris, tocmai din partea celor care ar trebui sa te protejeze.

  4. Cum adica ma Politia sa fie libera dupa ora 16. Unde dracu a-ti mai vazut asa ceva? Numai la Ipj Hd. O institutie prost administrata de sefi. Demisia .

  5. Taci dracului de hot si sifon ce esti ba Oprea. Toata Deva stie ca esti sifonul lui Berbeceanu. Jetule.

  6. Jandarmi Militari Decebal Deva ,acestia ni controleaza pe noi tarani in carute cand ne ducem recoltele din gradin acasa, acesti Jindarmi Militari factor raiduri in zaua de BOBOTEAZA la casile Taranilor care indraznitam sa scriem la Cancelaria Primului Ministru de abuzurile Parcului Natural Gradistea din care Parc Craciunescu cu PSD-ul lui cara cu Peridoacele Lenne de Brad si Fag din Valea Cerbului din nordul Satului Merisoari si le duce la gaterile ce le au ascunse in Fosta Fabrica de Samota Baru Mare diunde are si current mai gratis .sefu Politiei Buruiana de la Baru Mare nara baiu, nici sefu de post politie Balasa nu vad peridoacele ,asta e ,noi tarani santem perchezitionati in roaba si caruta dar pa Stabi PeSeDisti nu le are nima bai ca fura cu stirea sefilor si cara cu Peridoacele. La fel as gatere ascunsa si in incinta Fostei Mine de carbuni putu miner JIET din nordu est orasi Petrila,acolo tot PSD are claca cu vice primaru de la Petrila, current leznea de la mina si lemne brad fag din Parc o duc dine psd-durile

  7. Ați văzut de ce vrea gașca la Consiliul Jidețean zona cetăților dacice? Că bine ziceau ei în comunicat că sunt interese. Să fi spus că sunt interesele lor.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.