Categories: ActualitateFlash

Scandal după moartea lui Adi de la Brad. Cine va moşteni averea celebrului Guru din Apuseni

Un întreg scandal a izbucnit după moartea celebrului Guru din Apuseni. Toată lumea se întreabă cine va moş­teni întreaga avere a lui Adi de la Brad. Ei bine, aceasta se va împărţi între soţia gurului şi copiii acestuia.

Mulți bani în conturi
Avocatul liderului sectei „Copiii Soa­relui” face acuzaţii dure. Acesta susține că starea de sănătate a lui Adi de la Brad s-a agravat după ce a fost începută ancheta privind acuzaţiile de hărţuire sexuală şi violuri.
Liderul sectei „Copiii Soarelui” deţinea peste 50 de hectare de teren. De ase­menea, în urma donaţiilor făcute de cei care veneau să mediteze, se pare că Adi de la Brad avea foarte mulţi bani în con­turi. Potrivit legii, toată averea va fi îm­părţită între soţia şi copiii săi.
Reamintim că acesta avea copii atât cu femeia cu care era căsătorit, cât şi cu alte patru femei din comunitate.
Guru din Apuseni a murit vineri, 8 iulie, la Spitalul Judeţean din Deva. Potrivit me­dicilor, acesta a fost internat cu o in­fecţie gravă la plămâni şi cu ocluzie intes­tinală. La scurt timp după ce a ajuns la spital a suferit o hemoragie şi a fost intu­bat. Din păcate, pe 8 iulie, acesta a murit în urma unui infarct.

Și-a depășit frica
Cunoscutul guru avea 59 de ani şi era un fost miner care a pus bazele unei comunităţi izolate din zona Bradului. Acesta a fost arestat preventiv după ce fostele sale adepte l-au acuzat de mai multe infracţiuni, printre care şantaj, viol şi hărțuire sexuală.
Polițiștii s-au sesizat, în urmă cu două luni, după ce în spaţiul public au apărut mai multe informații cu privire la abu­zurile comise de Adi de la Brad, guru al sectei Copiii Soarelui. Una dintre tinerele care l-a cunoscut pe guru-ul comunității este chiar o fosta cântăreață. Damia Salloums spune că și-a depăşit frica.
Într-o filmare postată pe o rețea de so­cializare fata povestește ce a trăit în centrul de meditații de la Dumbrava de Sus.
„Adevărul e că nu știu ce face acest om care deține acest loc (…) Dar prin tot ce face e contrar, manipulează, cei din jurul lui sunt manipulați prin frică, nu au putere de decizie, se bagă în viața lor familială și sexuală”, povestește tânăra.
Magistrații Tribunalului din Hunedoara au decis ca bărbatul să fie pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. La ieșirea din arest, acesta a fost aștep­tat de trei femei și a precizat că timpul petrecut după gratii l-a făcut mai puternic. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

10 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

10 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

10 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

10 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

10 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

10 ore ago