Categories: Actualitate

Salvatori răniţi, în timp ce mergeau spre locul de muncă

Maximilian Gânju

Doi pompieri din cadrul Detaşamentului Petroşani au fost răniţi în urma unui accident rutier. Unul dintre militarii răniţi, aflat în timpul liber, intervenise cu două zile în urmă la salvarea unui tânăr încarcerat într-un autoturism ce a lovit un cap de pod.
Accidentul rutier a avut loc pe DN 66, aproape de Detaşamentul de Pompieri Petroşani, iar autoturismul în care se aflau militarii a fost izbit puternic de un alt şofer care a derapat din cauza poleiului. Autoturismul în care erau cei doi salvatori a fost proiectat în capul tractor al unui autotren. Unul dintre pompierii răniţi, Cristian Baleia, în urmă cu două zile, intervenise cu mâinile goale la salvarea unui tânăr de 18 ani, care a fost victima unui alt accident rutier şi a rămas încarcerat în autoturism.
Militarii au fost duşi de către colegii lor la Unitatea Primiri Urgenţe Petroşani şi au suferit răni care nu le pun viaţa în pericol. În evenimentul rutier a mai fost implicată şi o maşină de la o şcoală de şoferi. Vinovat de producerea accidentului ar fi un şofer care nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzilor de circulaţie, însă unii martori spun că ar fi vrut să întoarcă autoturismul chiar dacă manevra era interzisă în zona respectivă. Poliţiştii din Petroşani au întocmit dosar penal pe numele vinovatului pentru vătămare corporală din culpă.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

2 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

19 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

19 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

19 ore ago