Sã se ocupe de politicã cine ştie asta

  Sorina Popa

Deputatul Eugen Tomac a anunţat, ieri, că Partidul Mişcarea Populară, formaţiune pe care o conduce interimar, şi-a depus la Tribunal actele pentru înfiinţare, el prezentând, într-o conferinţă de presă, echipa de conducere, precum şi sigla şi simbolul PMP, mărul.

Demers obligatoriu
La conferinţa de presă au participat, alături de Tomac, Marian Preda, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi şi Cristian Petrescu. Tomac a declarat că Mişcarea Populară se constituie ca şi partid la dorinţa populaţiei, scopul politic iniţial fiind obţinerea unui scor bun la europarlamentare.El a ţinut să sublinieze că Partidul Mişcarea Populară este partenerul actualului şef al statului. Un alt obiectiv precizat de Tomac este legat de parcursul european al Republicii Moldova.
Liderul Fundaţiei Mişcarea Populară din judeţ, Ionel Chirigiu (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că era previzibil să se întâmple asta. „Doar prin intermediul unui vehicul politic, se poate face ceva. Este un demers important şi obligatoriu, acela de a se înfiinţa Partidul Mişcarea Populară. Fundaţia Mişcarea Populară va rămâne un izvor de cadre pentru viitorul partid. Conducerea fundaţiei rămâne aceeaşi în judeţ. Nu ştiu, încă, dacă mă voi înscrie în Partidul Mişcarea Populară. De politică este bine să se ocupe aceia care ştiu să facă asta aşa cum se cuvine”, a declarat Ionel Chirigiu. Comitetul de conducere a Fundaţiei la nivelul judeţului este format din Ionel Chirigiu, preşedinte, şi Corina Oprişiu, Ioan Ştefan, Vasile Mureşan şi Dorel Mezabrovski.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Daca vrem dreptate si locuri de munca in societate !

    Nu mai vrem s-a vedem in functii publice la stat persoane care au firme private ,au salariul din firmele lor . De ce trebuie statul sa le plateasca salariul cand au afacerile lor private ? Sa lase locul de munca la un somer ,la un student cu facultate terminata .Asa vom scapa de coruptia din sistemul public de stat putred de corupt de interlopi cu legitimatie de la stat !

    Justitiarul de Hunedoara

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago