S-au sãturat deja haţeganii de primarul Marcel Goia?

  Maximilian Gânju

La nici jumătate de an de la preluarea Primăriei Haţeg, Marcel Goia (foto) este contestat de tot mai mulţi localnici. Aceştia au lansat pe reţelele de socializare un îndemn pentru strângerea de semnături, care să ducă la un referendum pentru demiterea edilului.

Lui Goia i se reproşează că nu a făcut nimic din ceea ce a promis în campanie, iar cei care îl vor demis sunt de părere că ar fi avut timp să arate că merită să îi conducă. Totodată, actualului edil al oraşului Haţeg i se reproşează şi faptul că nu se poate opune unor grupuri de interese care conduc Primăria Haţeg. Iniţiativa de a se organiza un referendum aparţine chiar unor susţinători ai lui Goia în campania pentru alegerile din 10 iunie 2012. „Deoarece, în campania electorală, a promis că viaţa haţeganilor se va schimba în bine (…) că va fi o administraţie transparentă, cu şedinţe de consiliu local publice, că va realiza locuri de muncă pentru Haţeg, în fapt, toate acestea fiind doar nişte minciuni electorale. Primăria Haţeg s-a transformat într-un vehicul de manevră pentru grupurile de interese conduse de diverşi, având drept scop atragerea de foloase materiale şi jefuirea banului public. (…) Pentru aceste motive, iniţiem proceduri de referendum pentru schimbarea primarului Marcel Goia”, se arată pe pagina electronică „Foaia de Haţeg”, unde un grup de localnici îşi explică motivele pentru care nu-l mai vor pe actualul edil la cârma primăriei. Invitaţia de a „semna” pentru referendum a fost făcută la mijlocul lunii decembrie 2012.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Atentie mare la acest mesaj ,voi reporteri si jurnalisti ! DISTRIBUITI SA SE STIE .

    Cand CEDO pedepseste Romania ,trebuie de urgenta demisi Ministrul de Justitie si Procurorul General ,pentru ca ,din vina lor ,a subordonatilor Judecatori si Procurori care au incalcat legea ,au distrus viitorul cetatenilor si nu le-ati confiscat averile ,nu iati arestat,nu iati demis din magistratura pe acesti interlopi cu legitimatie de la stat ,este facuta de rusine si aratata cu degetul Romania .

  • Acuma ce sa vorbim ca si Timis era un lucru slab,sa te fereasca Dzeu de asa ceva ,dar se pare ca ati dat o din lac in put hategani,poate ca asta si meritati ati at un scelerat pe un politist.

  • Numai cine nu il cunoaste pe Andrioni mai crede in povesti nemuritoare. Un mare gunoi care nu a fost favorizat de primarie s-a trezit sa faca referendum. Cum nici macar familia nu a votat pentru el la alegeri, tot asa o sa-i iasa si referendumul lui peste acestui gunoi de om.

  • acelasi ziar de cacat care il apara pe zamist... ce sa mai , de ce nu scrieti ca au trebuit platite miliardele furate de zamist asta nu scrieti , fraierilor, si pupincuristii lui Timis.

  • CE SA FACA , CE A FACUT ZAMISTU SA FURE ... REPEDE SARITI PUPINCURISTII LUI NAE ... CU CAT VA PLATESTE SA SCRIETI .. CAT VA DA ZAMISTU...

  • De ce e plina primaria de tigani? Cand sunt audieri?
    Raspuns : Vin tigani sa isi ceara promisinile din campanie (case)

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

10 ore ago