Categories: Eveniment

S-a sinucis din dragoste

Trupul lui Tamaş Ion Gabriel (foto), deveanul dat dispărut de o săptămână, a fost descoperit duminică după-masă, plutind pe apele râului Mureş, în apropierea localităţii Ilia. Potrivit poliţiştilor, varianta sinuciderii este cea mai plauzibilă, deoarece în seara dispariţiei sale, tânărul plecase de acasă, supărat, fiindcă se despărţise de iubita lui.

Striga după ajutor

Oamenii legii sunt de părere că bărbatul de 30 de ani şi-a încheiat socotelile cu viaţa în urmă cu o săptămână. În seara dispariţiei sale, în data de 14 mai, patru bărbaţi care pescuiau în apropierea podului de peste râul Mureş, din localitatea Şoimuş, i-au anunţat pe pompieri că în apă se află un bărbat care se zbate să nu se înece şi care strigă după ajutor. Cu toate că trupele de salvare au ajuns la faţa locului în câteva minute, nu au mai reuşit să recupereze trupul bărbatului. Duminică după-masă, la o săptămână de la acest incident, în jurul orei 17, tot nişte pescari au observat trupul deveanului plutind pe râul Mureş, în apropierea barajului de la Ilia.

Mesaje disperate

În seara în care pescarii au auzit ţipetele de ajutor, cu trei ore înainte, Tamaş Ion Gabriel plecase îngândurat din casa părinţilor săi, fiind foarte supărat, pentru că se despărţise de iubita lui. Potrivit oamenilor legii, în calculatorul tânărului au fost descoperite mesaje de disperare, trimise către fosta prietenă. „Au fost găsite mai multe e-mail-uri în calculatorul personal al tânărului, din care reiese clar faptul că era depresiv, deoarece se certase cu prietena lui. Tocmai de aceea, varianta sinuciderii este prima pistă pe care merg anchetatorii”, a declarat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. (L. Botici)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • De ce nu se scrie niciodata ca a fost din cauza parintiilor. Tot timpu iubita sau prietenii.Cazul asta ca si multe alte cazuri a fost din cauza parintiilor.

  • Pacat de Gabita.Am fost azi si i-am dus o berula..sigur i-a placut!macar acum sa bea si el o bere ca nu-l mai fute nimeni la cap..te pup Gabita

  • Pacat de Gabita.Am fost azi si i-am dus o berula..sigur i-a placut!macar acum sa bea si el o bere ca nu-l mai fute nimeni la cap..te pup Gabita
    Ai o familie de cacat..Nu cred ca au fost de doua ori la mormantul tau!!

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

5 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

5 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

5 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

5 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

5 ore ago

Tentativă de omor în municipiul Vulcan

Scenele șocante au avut loc du­minică noaptea, în fața unui club din centrul municipiului Vulcan.…

5 ore ago