Categories: Eveniment

S-a epuizat vaccinul pandemic

În urma campaniei de vaccinare a personalului medical, a elevilor de peste 16 ani şi a persoanelor care au solicitat să se imunizeze împotriva virusului A/H1-N1, la această oră, din cele 16.100 de doze de vaccin primite, în depozitul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara mai există circa 600 de doze. Pentru completarea necesarului de vaccin, ieri, prefectul şi conducerea DSP Hunedoara au solicitat Institutului Cantacuzino Bucureşti încă 10.000 de doze de vaccin Cantgrip (pandemic A/H1N1), pentru imunizarea populaţiei. Asta, în condiţiile în care 145 de hunedoreni au fost infectaţi cu virusul pandemic, iar o persoană, ce prezenta şi alte boli, a decedat. (N.Ebner)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Oamenii nu sunt animanle!Asta se doreste in lume ca oamneii acum sa fie testati ca si cobaii.Oare cati or scapa dupa?Oare cati nu se imbolnavesc dupa?NU FACETI VACCINUL!NU FITI FRAIERI SI PACALITI DE OCCIDENT SI DE MAS -MEDIA! FITI CU CAPUL PE UMERI SI INFORMATI-VA, AFLATI DESPRE EFECTELE DEZASTROASE CARE APAR IMEDIAT SAU IN TIMP DUPA VACCINARE,DEPINDE DOAR DE ORGANISMUL FIECARUIA DAR E CLAR NIMENI NU SCAPA NEATINS CUMVA...
    stiati ca au murit peste 50 de oameni in lume dupa acest vaccin antiporcin H1N1?Si multi s-au inmolnavit rau si altii sunt in scaun cu rotile?acest vaccin contine mercur si selenium si alte substante chimice cauzatoare de cancer si moarte.Informati-va [Citeste] !NU FITI COBAIUL OCCIDENTULUI,AL U.E. AL NORD-AMERICII!AM AJUNS SA PLECAM CAPUL OCCIDENTLUI?NICIODATA!ASA CUM A FOST FACUT DE OAMENI ACEST VIRUS A-H1N1 CU SCOP DE A DISRUGE OMENIREA TOT ASA ACEST VACIIN ESTE MAI GRAV DECAT VIRUSUL IN SINE!NU-L INCERCA PE PIELEA TA CA O MUSTI SI POATE O MUSTI PTR.TOTDEAUNA! CAUTATI SI CERCETATI,CITITI,SI INFORMATI-VA!
    recent un mare sportiv de performanta din U.S.A. de 16 ani a facut vaciin si in cateva zile a ajuns in scaunul cu rotile-paralizat.Sunt foarte multe cazuri in lume cu asemenea situatii si chiar de decese, dar acest lucru se cauta sa se ascunde de ziare,televiziune ,internet.cautati pe google.com si veti fii uimiti!

    DIN CANADA-PROF.CORNELIUS SERGHIE

    cornelius serghie-prof.Canada

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

16 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

16 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

16 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

16 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

16 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

17 ore ago