Categories: Sport

Rugby: Ştiinţa Petroşani, victorie în deplasare

Nicolae Gavrea

În primele partide contând pentru faza de Play-Off a Diviziei Naţionale de Seniori la rugby, echipele favorite s-au impus, CS Năvodari şi RC Bârlad, pe propriul teren, iar Ştiinţa Petroşani în deplasare la Gura Humorului, toate obţinând victorii cu bonus ofensiv.

Câştigătoare fără înfrângere a Grupei Centru Sud, CS Năvodari îşi continuă parcursul fără greşeală şi în debutul de play-off, echipa de la malul mării trecându-şi în cont o victorie cu 67-0 în faţa celor de la RC Griviţa.
Tot cu bonus ofensiv s-a întors şi Ştiinţa Petroşani din deplasarea de la Gura Humorului, acolo unde studenţii din Valea Jiului s-au impus cu rezultatul de 41-7. Răzvan Borş (dublă), Andrei Borz, Iulian Negoescu, Andrei Ilie şi Costică Dragoş au fost autorii eseurilor pentru învingători, în timp ce reuşita de onoare a gazdelor a fost trecută în dreptul lui Cosmin Miros.
RC Bârlad-CSM Bucovina Suceava a fost epilogul primei etape din play-off, victoria revenind bârlădenilor cu rezultatul de 46-12.
În play-out, CSM Galaţi a făcut un adevărat tur de forţă şi, după ce vineri a câştigat pe terenul echipei CSU Arad cu 27-7, duminică, gălăţenii au avut parte de un succes şi la Sibiu cu 42-7.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

12 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

18 ore ago