Categories: Sport

Autobergamo joacă astăzi numai pentru victorie

Nicolae Gavrea

Echipa deveană Autobergamo joacă astăzi, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Deva, o partidă importantă în tentativa de a rămâne în cursa pentru disputarea finalei campionatului regulat, după ce formaţia deveană a ratat unul dintre obiectivele iniţiale, Cupa României.

Autobergamo Deva întâlneşte astăzi, în cea de-a doua etapă din play-off-ul campionatului Ligii naţionale de futsal, echipa Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, într-o grupă grea, din care alături de cele două formaţii, mai face parte şi United Galaţi.
United Galaţi a învins, duminică, în prima etapă din această grupă, în deplasare la Odorheiu, cu 5 – 2 şi şi-a consolidat primul loc, cu şase puncte acumulate. Autobergamo are un singur punct, iar echipa din Odorheiu nici unul, astfel încât întâlnirea dintre cele două formaţii, de astăzi, poate fi considerată un derbi adevărat, care poate duce fiecare echipă pe primul loc în grupă la finalul play-off-ului.
O victorie a devenilor i-ar păstra la doar două puncte în urma liderului, lăsând meciurile directe să decidă câştigătoarea grupei, în timp ce un egal sau o înfrângere i-ar scoate practic din lupta pentru titlu. Următorul meci din grupă se dispută sâmbătă la Galaţi, derbiul United – Autobergamo.
În cealaltă grupă semifinală, s-a disputat luni partida dintre Dunărea Călăraşi şi Informatica Timişoara, încheiată cu scorul final de 3-1 pentru gazde, iar astăzi, de la ora 18.30, are loc jocul de la Miercurea Ciuc dintre Imperial Wet şi Dunărea Călăraşi.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago