Categories: Sport

Rugby: Ştiinţa Petroşani joacă în play-out

Nicolae Gavrea

Ştiinţa Petroşani va evolua în viitor în cadrul Campionatului Naţional de seniori doar în play-out după ce a pierdut partida de sâmbătă disputată în deplasare la Tomiţanii Constanţa.

A fost ultima şansă pentru echipa din Valea Jiului pregătită de Emil Drumea, de a mai prinde un loc în play-off-ul ediţiei din acest an a competiţei, însă a pierdut cu 19 – 8.
Punctele Ştiinţei în acest meci au fost reuşite de Borş – eseu şi Tandea – lovitură de pedeapsă, în timp ce pentru Tomiţanii au marcat Sola şi Alexe câte un eseu şi Homiuc o transformare, plus un eseu de penalizare.
În semifinalele din turneul pentru locurile 1 – 4 se vor întâlni Gloria Buzău – RC Bârlad, la Buzău şi Năvodari – Tomiţanii, pe terenul echipei care va termina pe locul 2. Astăzi se joacă meciul restant din etapa a noua Rugby Club Bârlad – Tomiţanii Constanţa.
În turneul play-out pentru locurile 5 – 8, Ştiinţa Petroşani va juca acasă cu Bucovina Suceava şi are prima şansă, iar în cealaltă semifinală se vor întâlni CSU Aurel Vlaicu Arad şi RC Municipal Galaţi, gălăţenii având însă cele mai mari şanse să dispute meciul pe teren propriu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

6 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

6 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

6 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

6 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

6 ore ago