Categories: Sport

Repetiţie reuşită, neatenţie obişnuită

Ciprian Marinuţ

CNS „Cetate” Deva a obţinut a treia victorie din cele şase meciuri amicale disputate în perioada de iarnă, câştigând cu 2-1 partida cu CSM Şcolar Reşiţa (locul 1 în Liga a IV-a Caraş Severin), desfăşurată, ieri, pe teren propriu. Trupa antrenată de Marius Sîrbu a profitat de apariţia în premieră pe terenul I al „Stadionului „Cetate” şi a mers „ceas” până la scorul de 2-0, stabilit de o „dublă” a lui Probac. Din păcate, pe final, gruparea deveană a fost trădată de o deja clasică neatenţie şi a încasat un gol.

Încrezători că vor face un retur bun
În ciuda ploilor din ultima vreme, oficialii CNS „Cetate” Deva au decis să le ofere jucătorilor condiţii cât mai bune de pregătire în ultimele meciuri test, astfel că partida de ieri cu CSM Şcolar Reşiţa s-a disputat pe terenul I al Stadionului „Cetate”. Starea terenului şi nivelul de pregătire acumulat în această pauză competiţională şi-au spus cuvântul, astfel că trupa din Deva a fost vioara întâi a partidei cu reşiţenii. CNS „Cetate” a deschis scorul prin golgheterul Pribac în minutul 32 şi şi-a majorat avantajul prin acelaşi jucător în minutul 63, acesta marcând al cincilea său gol în meciurile test. Scorul final, 2-1, a fost stabilit în minutul 75, când oaspeţii au redus din diferenţă în urma unei faze care nu anunţa nimic periculos. Antrenorul Marius Sîrbu s-a arătat mulţumit de jocul echipei şi s-a declarat încrezător că CNS „Cetate” va avea un parcurs bun în returul campionatului Ligii a III-a, seria a IV-a. „Am jucat în premieră pentru această iarnă pe terenul I, iar jucătorii s-au simţit bine şi au făcut un joc bun. Ne-am propus să lucrăm la anumite aspecte, atât pe faza de atac, cât şi în defensivă, pentru a avea un joc cât mai solid şi competitiv la startul returului. Echipa a marcat de două ori, însă a şi primit un gol pe o neatenţie, semn că mai avem unele lucruri de pus la punct. Totuşi, după cum se prezintă echipa la acest moment, sunt încrezător că vom avea un parcurs bun şi în meciurile oficiale din campionat”, a spus Marius Sîrbu.
CNS „Cetate” a început în formula: Raţ – Kelemen, Doda, Mintaş, Ungureanu – Vajda, Făgărăşanu – Şaucă, Pribac, Grunţă – Suciu. După pauză au mai intrat Cobliş – Dosan şi Chelariu. Din cauza unor accidentări uşoare nu au jucat Doboş, Buzducea şi Lintaru, iar Boldea a fost menajat. Ultimul amical al iernii pentru CNS „Cetate” Deva va avea loc, mâine, de la ora 11.00, tot pe terenul I al Stadionului „Cetate”, contra echipei Măgura Cisnădie, singura în faţa căreia devenii au pierdut în amicale. În precedentele partide test din această iarnă, CNS „Cetate” a obţinut următoarele rezultate: 2-1 cu Universitatea Cluj (în deplasare); 3-1 cu Performanţa Ighiu (în deplasare); 1-1 cu Performanţa Ighiu (acasă); 1-1 cu CSM Lugoj (acasă); 1-2 cu Măgura Cisnădie (deplasare); 2-2 cu CSM Lugoj (deplasare).
În prima etapă din retur, CNS Cetate Deva va juca, în deplasare, cu ACSO Filiaşi, echipă care ocupă în acest moment locul 14, având 11 puncte.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago