Categories: Comunitate

Record de vizitatori plătitori la Castelul Corvinilor

Sâmbătă, la Castelul Corvinilor a fost înregistrat un record de bilete vândute într-o singură zi, numărul turiştilor care au trecut pragul obiectivului fiind de 3.200, susţine Costin Tinca, directorul instituţiei.

Vinerea trecută, numărul vizitatorilor a fost de 2.600, sâmbăta, 3.200, iar duminică, 2.700. E adevărat că s-a mai întâlnit un număr extrem de mare de turişti cu ocazia evenimentului Noaptea Castelelor, dar atunci intrarea a fost gratuită. Acum vorbim de bilete plătite. Asta înseamnă că tot mai multe persoane sunt interesate de Castelul Corvinilor, ceea ce pentru noi, hunedorenii nu poate decât să ne bucure.
Potrivit directorului Castelului Corvinilor, Costin Tinca, lucrurile merg bine aici, mai ales că au început şi lucrările de reabilitare. „Se lucrează la acoperişul Turnului toboşarilor. Se poate vizita turnul, pentru că s-a montat acolo o schelă şi o plasă de protecţie, astfel ca vizitarea să fie posibilă şi pe parcursul desfăşurării lucrărilor. Nu există riscuri de producerea unor accidente. Lucrarea continuă cu zidăria turnului, care va fi refăcută şi ea. Se intervine şi la sala Bethlen”, a declarat directorul Castelului Corvinilor. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago