Categories: Sport

Răzvan Burleanu, anunțul momentului în privința lui Edi Iordănescu: „Raportul va fi validat. De 30 de ani trebuia să facem asta”

Președintele FRF, Răzvan Burleanu (foto), a anunțat ce se întâmplă cu selec­țio­nerul Edi Iordănescu după retro­gra­darea României în Liga Na­țiunilor.

Se putea și mai rău
Comisia Tehnică a Federației Ro­mâne de Fotbal se va întruni vineri într-o ședință la care va participa și Edi Iordănescu. La finalul întâlnirii va fi fă­cut anunțul cu privire la viitorul selec­ționerului. Președintele Federației Române de Fotbal nu are nici o îndoială că în urma ședinței Comisiei Tehnice a forului pe care îl conduce, actualul se­lecționer va fi reconfirmat în funcție.
„Propunerea mea este de a continua cu Edi Iordănescu. Noi ca administrație avem misiunea de a oferi sprijin. Am în­cercat cu fiecare selecționer să îl spri­jinim. Trebuie să susținem perfor­man­țele. Acum 30 de ani trebuia să facem asta. Trebuiau să crească jucătorii în condiții mai bune. Urmează vineri o ședință, după care raportul Comisiei Tehnice va fi validat”, a anunțat Burleanu.
Șeful FRF a adăugat că Edi Iordănescu și-a îndeplinit obiectivul și că acesta a fost acela de a nu re­tro­grada na­ționala României din urna a treia la tra­gerea la sorți pentru preli­mi­nariile Euro 2024.
„Ceea ce ne bucură e că nu ne-am dus mai jos de urna a treia la tragerea la sorți. În următoarea ediție a Ligii Na­țiunilor vom fi în Liga C. Acesta a fost contractul (obiectivul lui Edi Iordănescu – n.r.), care a fost propus tuturor selec­ționerilor. Cu domnul Boloni nu am ajuns în această situație. Aceeași ar fi fost propunerea noastră”, a punctat Burleanu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

18 ore ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

18 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

2 zile ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

2 zile ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

2 zile ago