Raliu de vitezã în centrul Hunedoarei

Ciprian Marinuţ

Centrul civic al Hunedoarei se va transforma, la finalul săptămânii (23 şi 24 iulie), în traseu de raliu pentru participanţii la etapele III şi IV ale Campionatului Naţional de Circuit Viteză Urban 2011. Competiţia este organizată de Comisiile Judeţene de Automobilism şi Karting ale filialelor ACR din judeţele Hunedoara şi Timiş.

Patru clase de concurs
Întrecerile se vor desfăşura în regim de circulaţie închisă pe un traseu de 2,3 kilometri, cuprins între Union, Rusca şi Gambrinus. Competitorii se vor întrece la patru clase diferenţiate după vârsta participanţilor şi puterea maşinilor. La clasa juniori, au drept de participare sportivi între 16 şi 19 ani, absolvenţi sau cursanţi ai unei şcoli de pilotaj agreate, cu maşini ce au o capacitate cilindrică de maximum 1600 cmc şi putere maximă de 100 CP. La clasele 1 şi 2, vor putea „alerga” sportivi de peste 19 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minimum un an, cu maşini de până la 1.600 cmc sau 2.000 cmc. În fine, la clasa 3, au drept de participare sportivi de peste 20 ani, posesori ai permisului de conducere categoria B de minimum doi ani, cu automobile fără nici un fel de restricţie.
Pentru desfăşurarea celor două manşe ale etapei a III-a, circulaţia va fi închisă, în centrul civic din Hunedoara, sâmbătă, 23 iulie, între orele 14.00 şi 22.00. Pentru etapa a IV-a, circulaţia va fi închisă, duminică, 24 iulie, între orele 10.00 şi 18.00.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.