Categories: Actualitate

Puşi sub control judiciar, pentru că au vrut răzbunare

Procurorii au decis să extindă cercetările în dosarul scandalului din Colonia-Petroşani. Cinci indivizi au fost puşi sub control judiciar şi nu mai au voie să se apropie de locuinţa recidivistului cu care s-au răfuit.
Imaginile de pe camerele de supraveghere ale unei proprietăţi din Colonia Petroşani au condus la extinderea controlului judiciar asupra întregului grup de tineri care, în urmă cu o săptămână, au tăbărât peste un alt interlop aflat în arest la domiciliu. Potrivit unor surse, camerele au surprins momentul în care indivizii au intrat pe proprietatea rivalului, gata de război, chiar dacă ei au susţinut contrariul. Aceştia sunt cercetaţi penal şi riscă pedepse cu închisoarea. După scandal, poliţiştii şi jandarmii s-au mobilizat şi au patrulat cartierul Colonie, pentru a preîntâmpina incidentele, după ce două grupări rivale s-au ameninţat.
Cel vizat, Adalbert Feher, susţine că rivalii au intrat peste el în casă, i-au agresat mama şi l-au lovit. Apoi i-au cerut să iasă în stradă pentru a se bate cu ei, în ideea că va încălca obligaţiile impuse prin arestul la domiciliu. ”Vor taxă de protecţie, cum e posibil să vină 30 de inşi peste mine în acasă. Ei se laudă că au fete la produs, că sunt capii lumii interlope, nu este posibil aşa ceva, să intre peste mine în casă. Au venit cu săbii şi topoare, că ei au pile în poliţie, că sunt şmecheri. Unul a sărit în curte şi când a văzut că am pus mâna pe ceva, a ieşit. Au zis să ies afară din curte, ştiau că eu sunt arestat la domiciliu”, susţine Adalbert Feher, zis ”Bigo”.
Bărbatul este condamnat într-un dosar de tâlhărie, fiind acuzat că alături de mai mulţi complici a imobilizat un paznic de la EM Livezeni, pentru a sustrage cărbune. Feher a mers la Spitalul de Urgenţă Petroşani pentru a primi îngrijiri medicale, iar apoi a depus o plângere la poliţie. Cei acuzaţi de recidivist susţin că au fost ameninţaţi prin intermediul telefonului că vor fi omorâţi şi au mers la el să-i ceară explicaţii, fără a-l agresa. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago