Categories: Actualitate

Nouă răfuială între clanuri pe străzile din Colonia Petroşani

Maximilian Gânju

O nouă răfuială între membrii a două grupări rivale a fost la un pas de a se transforma într-o bătaie, incidentul având loc pe străzile din cartierul Colonie din Petroşani.
O banală tamponare între două autoturisme ar fi motivul pentru care combatanţii s-au ameninţat reciproc şi şi-au promis un război în toată regula. Cei din Colonie spun că rivalii au intrat intenţionat cu maşina în ei, pentru a avea motiv de scandal, iar cei acuzaţi se apără şi spun, că a fost un accident, au sunat la Serviciul 112, iar apoi au fost ameninţaţi cu bâtele. Scandalul a fost aplanat de poliţiştii din Petroşani, însă scandalagiii susţin că lucrurile nu vor rămâne nerezolvate. Potrivit IPJ Hunedoara, situaţia este sub control şi a fost vorba de un incident rutier, dar s-a luat măsura întăririi dispozitivului de menţinere a ordinii publice, după cum a precizat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Scandalul de ieri vine după ce, în luna iulie a.c., o altă dispută a fost la un pas o bătaie generală, iar cei implicaţi atunci în altercaţie sunt din aceleaşi două grupări. Unul dintre interlopii din Colonie, aflat în arest la domiciliu, a susţinut că rivalii au intrat peste el în casă, i-au agresat mama şi l-au lovit. Cei incriminaţi s-au apărat şi au spus că au fost constant ameninţaţi de individ, iar ei s-au dus să-i ceară explicaţii şi nu l-au agresat. Cert este că procurorii au întocmit un dosar penal pentru încăierare şi cinci dintre interlopi au fost puşi sub control judiciar.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

o oră ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

8 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

8 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

8 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

8 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

8 ore ago