Categories: ComunitateFlash

Propuneri de tarife în Piaţa Agroalimentară a Devei

Unul din punctele ordinii de zi a Şedinţei Consiliului Local al municipiului Deva vizează aprobarea tarifelor pentru închirierea spaţiilor comerciale şi utilizarea meselor din cadrul Centrului Comercial – Piaţa Agroalimentară.
Din cauză că în HCL 442/2006 au fost incluse valori greşite ale unor tarife şi au fost omise alte tarife legate de utilizarea parcării şi a cântarelor electronice, aceasta a fost propusă spre revocare şi au fost avansate noile tarife care să fie supuse aprobării consilierilor locali, în cadrul şedinţei extraordinare de astăzi. În proiectul de hotărâre se propune ca valoarea chiriei pentru spaţiile comerciale să fie de 22,53 lei/mp/lună, la care se adaugă suma de 22,53 de lei/lună pentru achitarea utilităţilor comune chiriaşilor din Piaţa Agroalimentară.
Alte propuneri de tarife sunt: un leu/oră pentru utilizarea parcării subterane într-un interval de timp până la 60 de minute şi de doi lei/oră pentru un interval de timp mai mare de 60 de minute.
Apar diferenţieri şi la tarifele pe categorii de mese. Astfel, pentru o masă normală din piaţă se plăteşte 10 lei/zi. Pentru o masă tip scară, tariful este de 15 lei/zi. Tarifele pentru mesele destinate produselor lactate este de 10 lei/zi (în sectorul lapte) şi de 20 de lei/zi (în sectorul brânzeturi). Tariful pentru închirierea cântarelor electronice este de 10 lei/zi. (D.Popescu)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago