Categories: Actualitate

Cine va administra Piaţa Centrală a Devei?

Primăria Deva intenţionează să preia în administrare Piaţa Agroalimentară din municipiu, până la finalizarea procedurilor de licitaţie publică privind desemnarea unei firme private care să gestioneze obiectivul.

În acest sens a fost întocmit un proiect de hotărâre care va fi supus aprobării Consiliului local (CL) Deva în şedinţa ordinară din 27 octombrie. Până acum, Piaţa Agroalimentară a fost administrată de o firmă privată, care a cerut încetarea contractului.
„Piaţa Agroalimentară va fi preluată de Serviciul Comunitar de Cadastru şi Agricultură din cadrul Primăriei Deva pe o perioadă de trei luni, până la finalizarea licitaţiei prin care va fi desemnat un operator privat. Caietul de sarcini este aproape finalizat, iar până la sfârşitul acestei săptămâni sper să-l putem publica. Suma pe care viitorul administrator al pieţei va trebui să o achite lunar către bugetul local drept redevenţă pleacă de la 24.000 de lei. Am mai prevăzut în caietul de sarcini ca firma care va câştiga licitaţia să achite redevenţa la semnarea contractului pentru trei luni în avans, drept garanţie”, a afirmat Răzvan Mareş, viceprimar al municipiului Deva. Acesta a mai spus că pe perioada în care piaţa va fi administrată de primărie nu se va modifica nimic din punct de vedere al tarifelor percepute de la comercianţi. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

23 de ore ago