Trei firme interesate să administreze Piaţa Agroalimentară din Deva

05-piata-deva-21Ieri, Consiliul local Deva a aprobat în şedinţă de îndată proiectul de hotărâre pentru închirierea prin licitaţie publică a Pieţei Agroalimentare din municipiu pe o perioadă de 25 de ani. Totodată, a fost aprobată componenţa comisiei de evaluare a ofertelor şi cea de soluţionare a contestaţiilor.
La licitaţia organizată de către Primăria Deva pentru preluarea Pieţei Agroalimentare s-au înscris trei ofertanţi. Una dintre condiţiile de participare la licitaţie, trecută în caietul de sarcini, esta ca ofertanţii să facă dovada că în ultimii trei ani anteriori participării la procedura de licitaţie au administrat spaţii comerciale a căror suprafaţă a însumat cel puţin o treime din suprafaţa Pieţei Agroalimentare.
Până în luna iulie a acestui an, spaţiul comercial a fost administrat de către o societate comercială care a cerut cu două luni în urmă încetarea contractului. Motiv pentru care, autorităţile publice devene au fost puse în situaţia de a găsi un alt administrator pentru piaţă. (N. Bumbac)

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.