Actualitate

Procurorii cer lămuriri la Curtea Supremă în dosarul tinerei prinse cu droguri în vagin

Procurorii DIICOT – ST Alba Iulia au cerut clarificări din partea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) într-un dosar în care hunedoreanca Andreea S. este judecată pentru trafic internaţional de droguri (introducere de droguri de mare risc în ţară fără drept).

Dosarul se judecă în apel la Curtea de Apel Alba Iulia, instanţă care a admis cererea anchetatorilor. Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept al ÎCCJ a fost sesizat să se pronunţe dacă fapta tinerei de introducere de droguri în ţară fără drept este totuna cu deţinere de droguri pentru consum propriu, sau sunt două fapte distincte. Până la dezlegarea acestei chestiuni, judecata în dosar a fost suspendată.
Andreea S. a fost condamnată în prima instanţă, la Tribunalul Hunedoara, la şase luni de închisoare pentru deţinere de droguri de mare risc pentru consum propriu. Aplicarea pedepsei i-a fost amânată pe durata unui termen de supraveghere de doi ani. Anchetatorii susţin că ”inculpata, în data de 18.12.2017 a introdus în România prin Punctul de trecere a Frontierei Nădlac, cantitatea de 2,9 grame cocaină disimulată în cavitatea vaginală, descoperită în urma examinării fizice a acesteia şi că, la aceeaşi dată a deţinut droguri de mare risc (cocaină) pentru consum propriu, fără drept”. Tânăra a fost dusă la Spitalul Judeţean din Arad, unde a fost supusă unui examen medical. ”În urma examinării fizice, medicul specialist a extras din cavitatea vaginală a inculpatei un şerveţel din hârtie în interiorul căruia erau ambalate cinci pliculeţe tip zipp-lock care conţineau la interior o substanţă pulverulentă de culoare albă, despre care inculpata a declarat verbal că reprezintă o cantitate de aproximativ 2,5 grame de cocaină”, se arată în rechizitoriul procurorilor. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Frace i lea bagat acolo cu limba . Stiu din sursa sigura . Si tot cu limba aia si toarna la garda tot ce afla de la gutufani .

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

6 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

6 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

6 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

6 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

6 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

6 ore ago